Reductoare melcate

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Reductor melcatGama completa de Reductoare melcate 30.Caracteristici reduc..
Reductor melcat 40Gama completa de Reductoare melcate 40, reductor melcat m..
Reductor melcat 50Gama completa de Reductoare melcate XC 50.Caracteristiti..
Reductor melcat 63Gama completa de Reductoare melcate 63.Caracteristici red..
Reductor melcat 75Gama completa de Reductoare melcate 75.Caracteristici red..
Reductor melcat 90Gama completa de Reductoare melcate 90.Caracteristici&nbs..
Reductor melcat 110Gama completa de Reductoare melcate XC 110, reductor mel..
Reductor melcat 130Gama completa de Reductoare melcate 130.Caracteristici ..
Reductor melcat 150Gama completa de Reductoare melcate XC 150.Reductor mel..
Ax iesire pentru reductor melcat Gama completa de axe iesire pentru red..
Brat de reactiune Gama completa de brate de reactiune pentru reductoare..
Precopie Precopie pentru motor electric sau reductor melcat. Motoare..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Reductor melcat

Gama completa de reductoare melcate pentru motoare electrice.

Reductor melcat de turatie. Atunci cand un echipament necesita o viteza de intrare lenta si un cuplu ridicat, se foloseste de obicei un motor electric cuplat la un reductor melcat de transmisie industrial pentru a asigura viteza si cuplul dorit.

Reductor melcat 30-40-50-63-75-90-110-130. Reductoare melcate (motoreductoare melcate) cu iesire la 90grade cu raport incepand de la i=5 pana la i=100 si acesorii (ax iesire simplu sau dublu, flansa de prindere reductor melcat sau brat de reactiune).

Un reductor de viteze inmulteste cuplul de iesire provenit de la un motor electric si reduce viteza de iesire a motorului cu acelasi raport. Exista multe tipuri diferite de reductoare melcate industriale din care sa alegi. Pe plan intern, aceste reductoare de viteze pot folosi roti dintate, elicoidale sau conice pentru a creste cuplul si a reduce viteza de iesire.Unul dintre cele mai populare tipuri de reductoare de viteza se bazeaza pe angrenaje melcate. In magazinul nostru online poti gasi cele mai bune reductoare melcate.

Reductoare melcate – oferte de pret speciale

Atunci cand un client alege un reductor de viteza, unul dintre cele mai importante criterii de decizie este relatia dintre costul reductorului de viteze si cantitatea de cuplu generata de arborele de iesire. Reductoarele melcate sunt lideri in ceea ce priveste compararea costului cu cuplul. Un factor principal care determina competitivitatea costurilor reductoarelor melcate se refera la raportul global al reductorului de viteze - numarul de rotatii ale arborelui de intrare care are ca rezultat o rotatie a arborelui de iesire.

Majoritatea producatorilor de reductoare cu melc ofera rapoarte de pana la 60: 1 intr-o singura etapa a angrenajului, iar cativa ofera rapoarte chiar mai mari. Cu o singura etapa a angrenajului, arborii multipli, rulmentii, distantierii si alte elemente hardware care ar fi necesare intr-un reductor cu mai multe trepte, nu sunt necesare. Angrenajele, rulmentii si arborii sunt cele mai scumpe parti ale unui reductor de viteze complet.Cu mai putine dintre aceste componente, reductoarele cu melc costa mai putin decat alte tipuri de reductoare de viteze.

Reductor melcat - avantaje

Raporturile de transmisie sunt standardizate in randul producatorilor. Unii producatori de reductoare melcate au marit puterea si cuplul de intrare al produselor lor prin designuri imbunatatite ale angrenajelor, impreuna cu utilizarea de materiale de inalta performanta si lubrifianti sintetici.

Aceste cresteri ale cuplului de intrare si iesire fac posibila inlocuirea cu usurinta a unui reductor mai vechi cu un reductor nou de la un alt producator. Angrenajul melcat dintr-un reductor melcat functioneaza la un unghi de 90 de grade fata de arborele melcului de intrare. Deoarece angrenajul melcat este montat pe arborele de iesire si arborele este la 90 de grade fata de intrare, ambele capete ale arborelui de iesire sunt disponibile pentru utilizare intr-o aplicatie.

Configuratiile comune disponibile ale arborilor de iesire includ arbori solizi, extinsi, simpli si dubli.

Un echipament OEM isi poate extinde arborele de actionare pe o distanta relativ scurta si poate avea montate reductoare melcate cu alezaj gol pe arborele extins. Aceasta metoda de montare elimina necesitatea de lanturi, curele sau alte echipamente pentru a transmite cuplul de la un reductor cu arbore solid.

Reductor melcat – consultanta gratuita

Pentru a alege cele mai bune reductoare melcate, echipa noastra iti ofera consultanta gratuita. Specialistii nostri sunt mereu gata sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a cumpara reductoare melcate conform necesitatilor aplicatiei tale.

Reductor melcat marimea: 30, 40, 50, 63, 75, 90, 110, 130, 150 rapoarte reductoare melcate incepand cu i=5 pana la raport de i=100.

Reductoarele melcate sunt disponibile în două serii: X și H.

Seria reductor melcat X, cu angrenaj cu coroană dințată elicoidală, este disponibilă în versiunile cu arbore XA, predispuse pentru cuplarea motorului XF-XC. Versiunea unui reductor melcat XF (cuplaj + îmbinare), caracterizată printr-o versatilitate mai largă pentru diferite tipuri de aplicații, are o eficiență mai mare decât cea a seriei XC compacte, care la rândul său are avantajul unei dimensiuni reduse.

Un reductor de putere H are aceleași caracteristici ca și seria X, dar prezența pre-cuplului cilindric la intrare permite performanțe mai bune și rapoarte mai mari decât seria X. Carcasa monobloc este din fontă în dimensiunile 110 și 90 și în aluminiu turnat sub presiune pentru dimensiunile mai mici.

Reductor melcat este fabricat din oțel aliat întărit și este măcinat. Coroana reductorului melcat are un butuc din fontă cu turnare din bronz. Arborele de ieșire gol este furnizat standard și există o gamă largă de accesorii: a doua intrare, flanșă de ieșire, arbore de ieșire cu 1 sau 2 proeminențe, limitator de cuplu cu cablu de trecere, braț de cuplu.

Reductor melcat ATEX 2

aLL industriaL Fv SRL propune 7 familii de reductoare melcate de viteza categoria 2, pentru a se potrivi pieței ATEX pentru a căror identificare este necesar să se pună un A înainte de descrierea standard menționată în catalogul general pentru a îndeplini pe deplin cerințele prevăzute de Directiva 94/9 / CE și specificațiile unei atmosfere potențial explozive. Toate datele tehnice pentru reductoare melcate sunt raportate în catalogul ATEX Cat. 2, dimpotrivă, desenele și tabelele dimensionale se găsesc în catalogul general.

Toate reductoarele melcate de viteza Tramec din seria AT, AZ, AP, AM, AR, AX, AK, AH sunt proiectate și fabricate în conformitate cu cerințele esențiale de sănătate și siguranță anexa II la Directiva ATEX 94/9 / CE și sunt clasificate ca piese operative aparținând la grupa 2, categoria 2G și 2D (G pentru gaz și D pentru praf). T4 este clasa de temperatură pentru gaz și 130 ° pentru praf.

Zona 1 - 2 - 21 - 22

ATEX 2 = II 2G D ck T4 130 ° IP 66

Toate reductoarele melcate din această categorie sunt destinate utilizării la o temperatură ambiantă cuprinsă între minim - 20 ° și maxim + 40 ° C și numai la viteza de intrare de 1400 RPM.

Reductor de viteza melcat ATEX 3

aLL industriaL propune 7 familii de reductoare melcate de viteze categoria 3 pentru a se potrivi pieței ATEX pentru a căror identificare este necesar să se pună un B înaintea descrierii standard menționate în catalogul general Tramec pentru a îndeplini pe deplin cerințele prevăzute de Directiva 94/9 / CE și specificațiile unei atmosfere potențial explozive

Toate reductoarele melcate din seria BT, BZ, BP, BM, BR, BX, BK, BH sunt proiectate și fabricate în conformitate cu cerințele esențiale de sănătate și siguranță anexa II la Directiva ATEX 94/9 / CE și sunt clasificate ca piese operative aparținând la grupa 2, categoria 3G și 3D (G pentru gaz și D pentru praf)

T4 este clasa de temperatură pentru gaz și 130 ° pentru praf

Zona 2 - 22

ATEX 3 = II 3 GD ck T4 130 ° IP 66

Toate reductoarele melcate din această categorie sunt destinate utilizării la viteza de intrare de 1400 RPM sau la o viteză de intrare mai mică de min.500 RPM și la o temperatură ambientală cuprinsă între -20°C și + 40°C.

Reductoare melcate Tramec XC-XA

In magazinul nostru online poti gasi reductoare melcate Xc-Xa obtinute din materiale de foarte buna calitate, la preturi super avantajoase. In momentul in care un echipament are nevoie sa functioneze cu viteza de intrare mica si cu un cuplu mare, sunt utilizate de cele mai multe ori motoare electrice in combinatie cu reductoare melcate Xc-Xa. Reductoarele melcate Xc-Xa necesita un spatiu minim de montare, avand in acelasi timp o fiabilitate ridicata cee ace contribuie la o economie semnificativa in timp.

 Reductor melcat Xc-Xa – pret si avantaje

Gama noastra de reductoare melcate Xc-Xa vine cu o serie de avantaje importante si preturi avantajoase. Raportul de transmisie este in general standardizat. Angrenajele melcate din reductoare functioneaza fiind amplasate la 90 de grade comparativ cu arborele de intrare. Pentru ca angrenajul melcat se amplaseaza pe arborele de iesire si acesta se afla la 90 de grade fata de intrare, cele doua capete ale acestuia sunt disponibile pentru a fi folosite intr-o aplicatie. Configuratiile comune care sunt disponibile includ mai multe tipuri de arbori.

Un alt avantaj este faptul ca poti gasi in magazinul nostru online reductoare melcate de cea mai buna calitate, la preturi promotionale, astfel incat sa beneficiezi de cele mai bune preturi la achizitie. Stim cat de important este sa te incadrezi intr-un buget si de aceea iti oferim tot ajutorul de care ai nevoie.

Reductoare melcate Xc-Xa – consultanta gratuita

Poti alege cele mai bune reductoare melcate din magazinul nostru online cu ajutorul serviciului nostru de consultanta gratuita. In functie de necesitatile proiectului tau, atunci cand nu gasesti reductoare melcate Xc-Xa care sa corespunda solicitarii sau in momentul in care nu stii exact ceea ce cauti, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si iti vom furniza toate informatiile necesare. Avem o echipa cu experienta, care iti poate recomanda cele mai bune reductoare melcate, compatibile cu proiectul tau.