Sisteme transportoare

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

All Industrial, distribuitor  de motoare electrice si componente tehnice cu o experienta de peste 10 ani in industrie, pune la dispozitia clientilor sai numeroase echipamente si componente pentru sisteme transportoare. Astfel, in aceasta categorie, se regasesc role si tamburi (role gravitationale, transportoare actionate), benzi (metalice sau din PVC/poliuretan), snecuri si spire snec, lagare (UCP, UCPA, UCF), lanturi (din plastic sau inox), respectiv accesorii (talpi/picioare oscilante de nivel).

 

In momentul alegerii echipamentelor pentru sisteme transportoare, trebuie tinut cont, in primul rand, de aplicatiile lor. Astfel, in functie de produsele sau materialele care trebuie transportate, se vor alege solutiile ideale, impreuna cu specialistii All Industrial. Experienta dobandita de-a lungul activitatii noastre ne permite sa sugeram intotdeauna cele mai bune variante posibile.

 

Pe langa produse de cea mai buna calitate, All Industrial se remarca si prin avantaje precum livrare rapida, in maximum 24-48 de ore, si transport monitorizat pe tot parcursul traseului, pentru un plus de predictibilitate.

 

Citeste mai mult