Role transportoare gravitationale

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Rola transportoare cap frezatGama de Role transportoare cap frezat standar..
Gama completa de Role de impact cu inele de cauciuc. Dimensiuni role de..
Gama completa de role transportoare cu filet interior.Diametru role de la 3..
Profesionistii All Industrial sunt aici sa te... ghideze in ceea ce prives..
Gama completa de Role gravitationale acoperite cu PVC.Diametre disponi..
In cazul in care ai nevoie de o sina cu role transportoare pentru proiectu..
Gama completa de Role gravitationale de intoarcere sau curatare...
Gama completa de Role cu arc telescopic.Acest tip de Rola cu arc teles..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Categoria de role transportoare de pe site-ul aLL include numeroase produse: role cu cap frezat, de impact (cu inele de cauciuc), cu filet interior, de ghidare (cu prindere pe filet exterior), acoperite cu PVC, de intoarcere/de curatare, cu arc telescopic, dar si sine cu role, utilizate in profilele de sina din otel zincat. Fiecare dintre aceste modele este potrivit unor aplicatii specifice, iar dimensiunile, materialele si alte caracteristici se stabilesc personalizat, in functie de cerintele si necesitatile fiecarui client in parte.

 

Modelele de rola transportoare se folosesc in diferite sisteme si imprejurari: pentru spalarea carbunelui, in fabrici de cocsificare, uzine chimice, pentru rafturi, in statii de lucru interconectate etc. In functie de tipul lor, aceste role pot fi folosite de sine statatoare sau in sisteme, alaturi de benzi transportoare.

 

Oferta diversificata de role de banda transportoare

 

All Industrial, companie cu o experienta de peste 10 ani in industria tehnica din Romania, pune la dispozitia clientilor sai role pentru benzi transportoare de cea mai buna calitate. Indiferent de modelul de rola transportoare gravitationala ales, vei beneficia de un produs de calitate, cu o durata indelungata de viata, care poate fi integrat in orice angrenaj, in cel mai scurt timp, cu rezultate satisfacatoare.

 

Produsele noastre sunt livrate catre sute de parteneri de incredere, in cel mai scurt timp (maximum 24-48 de ore). In plus, asiguram monitorizare permanenta pe traseu, pentru un grad sporit de predictibilitate. Pentru toate modelele de role transportoare, pretul este personalizat – consulta catalogul si cere o oferta online sau telefonic chiar acum!

Citeste mai mult