Variatoare de turatie mecanice

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

All Industrial pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de variatoare de turatie mecanice, hidraulice sau cu fulii. Echipamentele din seriile N, UDL sau K, disponibile in gabarite diferite, sunt fabricate din aluminiu sau fonta, pentru motoare electrice cu puteri de la 0,18 kW pana la 22 kW. Pe langa o estetica mai buna, carcasa din aluminiu implica o greutate mai mica a variatorului, ceea ce face ca aplicatiile si transportul acestuia sa fie mai convenabile.Pe modulul de baza se poate monta, simplu si rapid, o flansa de iesire sau de picior, in functie de necesitati. Acest lucru reduce volumele de stocare si timpii de livrare.

Partea de admisie a variatorului este inchisa, ceea ce faciliteaza instalarea si elimina total posibilitatea scurgerilor de ulei. Conexiunea la motoarele IEC dimensiunea B5 este furnizata standard. Dopul de scurgere a uleiului este de tip magnet: o lubrifiere mai curata permite intervale mai mari intre doua intretineri. Acest variator de turatie mecanic functioneaza in baie de ulei, silentios, cu eficienta ridicata si fara vibratii. Arborele de actionare este proiectat dublu si, prin urmare, este accesibil de la ambele capete.

Diverse modele de variator de turatie mecanic, hidraulic sau cu fulii

aLLindustriaL FV SRL ofera o gama larga de produse din domeniul industrial, aliniate la standardele internationale de calitate, printre care si variatoare de turatie mecanice. Dorim sa multumim si sa ajutam fiecare client in parte, asadar oferim solutii tehnice individualizate, lucrand impreuna cu beneficiarul final, pentru a gasi cele mai bune variante.

Pentru mai multe detalii privind oferta de modele de variatoare, te rugam sa consulti catalogul sau lista atasata. Produsele comandate sunt furnizate din stoc sau la comanda. De aceea, pentru o mai buna intelegere a nevoilor tale, iti stam la dispozitie telefonic si prin intermediul e-mail-ului.

Citeste mai mult