Pinioane lant Gall

Nu sunt produse în această categorie.

Afişare 0 - 0 din 0 (0 pagini)

All Industrial iti pune la dispozitie o gama completa de pinioane de lant Gall / roti dintate pentru lanturi de transmisie: pinioane cu butuc / fara butuc, din otel, inox sau fonta.

 

Dorim sa multumim si sa ajutam fiecare client in parte, asadar oferim solutii tehnice individualizate, lucrand impreuna pentru a gasi cele mai bune variante. Pentru mai multe detalii privind pinioanele de lant Gall (pret, specificatii tehnice etc.), consulta catalogul din pagina de produs.

 

Pinioane de lant Gall, la pret avantajos!

 

Produsele comandate sunt furnizate din stoc sau la comanda, de aceea, pentru o mai buna intelegere a nevoilor fiecarui client, iti stam la dispozitie telefonic si prin intermediul e-mail-ului. Forma constructiva a unui pinion de lant Gall cu role poate fi cu butuc sau fara butuc, iar materialele din care poate fi confectionat sunt: otel, inox, fonta sau otel cu dinti tratati (dantura calita). De asemenea, dintii pinionului pot fi din otel, inox sau tratament termic.

 

La All Industrial, pinioanele de lant Gall au pret redus, fiind disponibile inclusiv cu discount. Astfel, vei amortiza rapid costul initial si nu va mai fi nevoie sa intervii des asupra sistemului, pentru ca totul va functiona ca la carte.

 

Cere oferta pentru modelele de pinion lant Gall!

 

Concepute pentru a respecta standardele dimensionale internationale ISO, aceste modele de pinion de lant Gall sunt utilizate cu lanturi cu role ISO si DIN compatibile. Ele sunt rezistente la coroziune si prelucrate la diametrul arborelui listat. Dintii sunt dimensionati pentru a se incadra in lantul de role ISO metric.

 

Sistemele care functioneaza cu actionare pe lant au un mod special prin care miscarea este transmisa sub forma de putere mecanica de la o componenta la alta. Pentru ca acest transfer de putere sa poata fi realizat, este nevoie de un pinion special. Aceste pinioane se folosesc pentru a transmite puterea spre anumite roti, inclusiv spre rotile masinii, dar cel mai des intalnit sistem in care sunt utilizate respectivele echipamente il reprezinta benzile transportoare sau caile de rulare.

 

De cele mai multe ori, in sisteme specifice, asa cum sunt si cele mentionate anterior, puterea este transferata cu ajutorul lantului Gall, numit si lant de transmisie/de antrenare. Principiul de functionare este foarte simplu: lantul este miscat cu ajutorul dintilor pinioanelor, care intra in orificiile lantului. Cu ajutorul acestor piese, angrenajul are o miscare de rotatie, forta mecanica fiind transmisia in sistem.

 

Pe de alta parte, in sistemele simple, puterea mecanica este transferata prin rotirea lantului, fara sa fie nevoie de alte componente. Aceasta forta este ulterior utilizata pentru a ridica si pentru a muta obiecte. Sunt si alte tipuri de sisteme in care se foloseste un angrenaj suplimentar, acesta fiind cel care are rolul de a recupera puterea transmisa cu ajutorul unor arbori speciali.

 

Lanturile Gall sunt de obicei bucle simple, insa pot fi montate si in forme mai speciale, care ocolesc anumite componente, astfel incat sa conecteze doar elementele care sunt implicate in sistemul de miscare. Cu ajutorul pinionului, lantul se va roti cu o viteza mai mare sau mai mica, in functie de setarile sistemului, fiind astfel asigurata miscarea continua si transmiterea eficienta a puterii mecanice.

 

Asistenta tehnica gratuita pentru pinioane lant Gall

 

Te asteptam cu asistenta tehnica gratuita pentru selectarea celor mai bune modele de pinion de lant Gall din magazinul nostru online. Pentru ca sistemul tau cu lant sa functioneze corect, ai nevoie de pinionul potrivit, iar noi avem o experienta indelungata in acest domeniu, astfel incat sa iti putem recomanda cele mai bune produse pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru a beneficia de asistenta gratuita, sa raspunzi intrebarilor puse de echipa noastra si vei primi recomandarile de care ai nevoie.

Citeste mai mult