Motoare electrice AntiEx

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Motor electric AntiEx RL antideflagrant.Motoare electrice AntiEx RL antidef..
Motor electric AntiEx MIA disponibil de la dimensiunea 56 (0,06kW) la 160 (..
Motor electric AntiEx 6-7 disponibil de la dimensiunea 56 (0,06kW) până la ..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Motoarele electrice AntiEx sunt echipamente speciale, concepute pentru utilizarea in medii periculoase, cu potential exploziv (de aici si numele). Ele sunt folosite de cele mai multe ori in cadrulor minelor, instalatiilor petrochimice, platformelor off-shore, dar si in orice alt mediu de lucru industrial, cu gaze explozive, vapori etc.

 

Alegerea tipului de motor AntiEx, fiind una de o importanta cruciala, se face numai alaturi de specialisti in domeniu, precum cei de la All Industrial. Impreuna, vom stabili daca mediul de lucru in care va fi utilizat echipamentul se incadreaza in zona 0 (atmosfera exploziva continua), 1 (prezenta ridicata a atmosferei explozive, pentru perioade lungi de timp) sau 2 (probabilitate redusa de atmosfera exploziva, pentru o perioada scurta).

 

De asemenea, procesul se va repeta si pentru determinarea clasei de gaze si/sau pulberi, in vederea unei optiuni potrivite atat din punct de vedere functional, cat si financiar (in functie de bugetul disponibil).

 

Cere oferta pentru un motor AntiEx

 

In oferta All Industrial, distribuitor autorizat de echipamente electrice si componente tehnice de mai bine de 10 ani, se regasesc numeroase modele AntiEx: RL, MIA, 6-7 etc. Acestea au diferite specificatii si caracteristici tehnice, in functie de locul in care vor fi instalate si necesitatile de utilizare.

 

De-a lungul existentei sale, compania All Industrial a atras sute de parteneri de incredere, comercializand nu mai putin de 5 milioane de piese. Multe dintre acestea au fost motoare electrice AntiEx, tinand cont de gradul de siguranta pe care il confera folosirea lor.

 

La All Industrial, livrarea produselor este rapida, in maximum 24-48 de ore, si monitorizata pe tot parcursul traseului, pentru un plus de predictibilitate.

Citeste mai mult