Vibratoare industriale trifazate

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Gama completa de motoare vibratoare industriale trifazate MVE 3000rpm..
Gama completa de Motoare vibratoare micro trifazate mici pentru sarcini d..
Gama completa de Motor vibrator trifazat MVE 1500rpm.Motor vibrator tr..
Gama completa de Motoare vibratoare trifazate 1000rpm.Motor vibrator t..
Gama completa de Motoare vibratoare trifazate 750rpm.Motor vibrator tr..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

In oferta companiei noastre, distribuitor autorizat de motoare electrice si componente tehnice de peste 10 ani, se regasesc numeroase tipuri de vibratoare industriale trifazate: de 750 si 1000 RPM, MVE de 1500 si 3000 RPM, precum si modele micro trifazate. Acestea au diferite caracteristici si specificatii tehnice, atat in ceea ce priveste greutatea maxima vibrata, cat si puterea si greutatea motorului etc.

 

Indiferent de sistemul tehnic in care trebuie sa integrezi vibratoarele industriale trifazate, achizitionandu-le de la All Industrial, te asiguri ca vei face alegerea corecta. Ne referim atat la faptul ca specialistii nostri te vor ajuta sa alegi exact modelul potrivit pentru situatia ta particulara, cat si la garantia ca, indiferent de produs, ai beneficiul calitatii, fiabilitatii si al unei durate indelungate de viata.

 

Plaseaza o comanda online sau telefonic, la numarul 0746 556 600, iar vibratoarele industriale trifazate vor ajunge in posesia ta in maximum 24-48 de ore, oriunde in tara!

Citeste mai mult