Vibratoare industriale - Vibratoare pneumatice

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Motor vibrator trifazat Gama completa de motoare vibratoare industriale..
Gama completa de Motoare vibratoare trifazate MVE 1500rpm.Motor vibrat..
Gama completa de Motoare vibratoare trifazate 1000rpm.Motor vibrator t..
Gama completa de Motoare vibratoare trifazate 750rpm.Motor vibrator tr..
Gama completa de motoare vibratoare monofazate MVE.Motor vibrator mono..
Motor vibrator microGama completa de Motoare vibratoare micro.Motoare ..
Motor vibrator curent continuu Gama completa de Motoare vibratoare cure..
Vibrator pneumatic cu turbina OTaLL industriaL fv, furnizorul tau de ..
 Vibrator pneumatic cu roleaLL industriaL fv, furnizorul dumneavoastr..
Vibrator pneumatic cu bilaGama completa de Vibratoare pneumatice cu bila S..
Gama completa de elemente antioscilante ES si picioare antioscilante p..
Gama de Suport antivibratie pentru masa vibranta.Elemente elastice ant..
Gama completa de amortizoare anti vibratie.Amortizor antivibratie form..
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

Motoare vibratoare
Furnizor dumneavoastra de motoare vibratoare electrice, vibratoare pneumatice, motoare vibrante curent continuu, vibratoare industriale.
Motoare vibratoare industriale MVE si vibratoare pneumatice se intalnesc de multe ori la statii de sortare, statii de betoane, fabrici de pavele e.t.c.
Vibratoarele trifazate pot fi la: 3000rpm, 1500rpm, 1000rpm sau 750rpm.
Vibratoare beton  sunt des intalnite in gospodarii sau in fabrici de pavele,la diferite aplicatii usoare.
Motoarele vibrante monofazate pot fi la: 3000rpm, 1500rpm, 1000rpm.

Categoria Vibratoare industriale contine: Motor vibrator, motoare vibrante, vibratoare pneumatice, vibrator pneumatic, vibratoare electrice, amortizoare si picioare masa vibranta.

Motoare vibratoare electrice, vibratoare pneumatice, pentru mese de pavele sau stalpi de gard.
Solicita oferta pentru motoarele vibratoare industriale cu livrare rapida pentru motor masa vibranta pret.
Motor electric cu excentric des intalnit in fabricile din Europa functioneaza ca un ax cu ecentric.
Modalitate de functionare.
Se fixeaza pe utilaj, se fac legaturile firelor in borna, se refleaza intensitatea de vibratie din excentrice, se leaga la curent.
Motorul va transmite vibratii circulare catre utilaj, regland forta centrifuga va vibra la setarea respectiva.
Pentru vibratoarele de ciment furnizate de firma noastra, garantia este de 1 an in baza facturii
Vibratoarele pneumatice sunt vibratoare care functioneaza pe baza aer.
In functie de presiunea pe care o aveti, putel lega aceste vibratoare la aceeasi sursa, la fel si in cazul motoarelor vibratoare.
Putem furniza intreaga gama de vibratoare pneumatice, deoarece si ele fac parte din gama de vibratoare industriale.
Solicita oferta de pret pentru vibratoare pneumatice si verifica dimensiunile in cataloagele atasate.

Motor vibrator

Motoarele vibratoare sunt motoare speciale care functioneaza de cele mai multe ori in doi poli si care au capacitatea de a dezvolta o forta centrifuga specifica, avand o amplitudine specifica a miscarii, din care rezulta vibratia. Aceste motoare sunt foarte importante pentru anumite aplicatii si de aceea te asteptam in magazinul nostru online cu mai multe tipuri de astfel de componente, pentru a veni in ajutorul tuturor cumparatorilor care au nevoie de ele, in diverse proiecte.

Promotii la motoare vibratoare disponibile online
Pentru ca stim ca pretul este important pentru orice achizitie, din magazinul nostru online poti cumpara motoare vibratoare cu discount, astfel incat sa te bucuri de cele mai bune preturi pentru produse de buna calitate. Cu ajutorul portofoliului nostru de furnizori, iti oferim cea mai mare gama de motoare vibratoare pe care o poti gasi in Romania, intr-o paleta foarte larga de optiuni, de la motoare monofazate si pana la cele din inox, special concepute pentru aplicatii din domeniul alimentar.

Motoare vibratoare – ce sunt si cum functioneaza?
Motovibratoare industriale cu o serie de caracteristici principale care ajuta la buna lor functionare. In functie de aceste caracteristici, poti alege cele mai bune produse din magazinul nostru online, care sa ti se potriveasca. Este important sa tii cont de forta centrifuga a motorului electric vibrator, de turatia motorului vibrator si de granulatia produslui tansportat. In plus, modul in care motorul vibrator este distribuit pe masa vibranta conteaza foarte mult. Masa totala a acestui ansamblu si amplitudinea pana la care va ajunge vibratia, sunt doua aspecte foarte importante de luat in calcul. Tinand cont de toate aceste elemente, urmeaza sa alegi un motor vibrator care sa te ajute in aplicatia in care ai nevoie de el.

Motoare vibratoare la promotie online
Iti oferim o gama variata de motoare vibratoare la promotie online pe care sa le poti achizitiona la cele mai bune preturi. Cu ajutorul celor mai bune motoare vibratoare vei putea sa beneficiezi de durabilitate si de o functionare perfecta a tuturor aplicatiilor si sistemelor, fara ca alte componente sa fie puse in pericol. Pentru ca poti cumpara motoare vibratoare cu discount din magazinul nostru online, ai acces la cele mai bune produse, la un pret mic, astfel incat sa poti folosi de fiecare data cele mai calitative optiuni. Te asteptam in magazinul nostru online cu o gama variata de produse, de la cei mai importanti producatori din domeniu, recomanati la nivel international.

Asistenta tehnica pentru motoare vibratoare
Motoarele vibratoare sunt de mai multe tipuri si au mai multe specificatii. Avand in vedere acest aspect, este posibil ca uneori sa nu poti gasi motoarele de care ai nevoie sau sa nu le poti identifica, iar echipa noastra iti ofera asistenta tehnica pentru motoare vibratoare la cele mai bune preturi, astfel incat sa poti de fiecare data sa obtii rezultatele dorite. In momentul in care iei legatura cu noi, echipa noastra iti va pune mai multe intrebari astfel incat sa putem determina parametri tehnici in care trebuie sa se integreze motorul tau vibrator, pentru a-ti face mai multe propuneri.

Motoarele electrice OLI pot genera o forță centrifugă de până la 26.000 kg și sunt disponibile în tensiuni multiple. Din acest motiv, gama de vibratoare industriale OLI poate fi utilizată în numeroase sectoare de aplicare - de la construcții la industria minieră, de la industria alimentară la reciclare - în fiecare țară din întreaga lume.

Motovibratoarele electrice OLI au fost proiectate și asamblate folosind cele mai recente tehnologii și folosind materiale și componente de înaltă calitate.

Carcasele motorului, flanșele de susținere și arborii au fost proiectate conform criteriilor FMEA și sunt asamblate folosind aliaje de aluminiu de calitate superioară, fontă și aliaje de oțel, pentru a permite vibratorului să facă față aplicațiilor de înaltă intensitate și să garanteze operațiuni sigure în orice condiții.
Înfășurările sunt impregnate cu materiale izolante de clasa F pentru a îmbunătăți fiabilitatea și durata în timp.
Suporturile de calitate premium și un sistem eficient de recuperare a grăsimii asigură performanțe de lungă durată și generare de zgomot limitat.
Masele excentrice reglabile permit calibrarea ușoară a forței centrifuge maxime generate de motor.
OLI se mândrește cu numeroase certificări care confirmă gradul de utilizare a gamei sale de produse în medii dificile, prin urmare poate îndeplini cele mai dificile cerințe de utilizare la nivel internațional.

Vibratoare industriale trifazate sau monofazate
Te asteptam in magazinul nostru online cu o gama variata de motoare vibratoare trifazate pe care sa le alegi in functie de cerintele proiectului tau. Aceste motoare trifazate sunt diferite de alte tipuri de motoare existente pe piata, prin gama variata de avantaje si proprietati, care fac ca aceste motoare sa fie atat de cautate si de atractive pentru un numar considerabil de utilizatori. Pentru ca aceste motoare sa ajunga in magazinul nostru online, colaboram cu producatori foarte importanti din domeniu, care garanteaza pentru calitatea produselor oferite.

Motoare vibratoare trifazate – mod de functionare
Un motor trifazat este dotat cu trei conductoare aflate sub tensiune care ofera curentul necesar pentru consumatorii mari. Spre deosebire de alte tipuri de motoare, iesirea celor trifazate are de 1.5 ori iesirea motoarelor monofazate, care au dimensiuni similare. In cazul circuitelor monofazate, puterea pe care acestea o ofera in general pulseaza. In momentul in care tensiunea si curentul se afla in faza, puterea va ajunge la zero. In cazul unui motor trifazat, puterea va ramane constanta, daca sarcinile sunt echilibrate. Un sistem trifazat implica si o greutate mai mica a conductorilor, comparativ cu sistemul monofazat, pentru a oferi aceleasi rezultate. Motoarele trifazate pot fi implicate in mai multe aplicatii, avand si un numar mai mare de avantaje, dar si o mai mare versatilitate.

Motoare vibratoare trifazate – avantaje
Motoarele vibratoare trifazate au o serie de avantaje, motiv pentru care sunt foarte cautate:
-         Motorul porneste automat – au cuplu de pornire si sunt mai eficiente;
-         Avand un alternator cu 3 faze, dimensiunile sunt mult mai mici;
-         Sunt necesare mai putine materiale pentru obtinerea motorului;
-         Cuplul obtinut este unul constant, spre deosebire de cuplul obtinut in sistem monofazat.
Acestea sunt cele mai importante avantaje pe care un astfel de sistem le poate oferi spre deosebire de unul monofazat.

Folosind motoare vibratoare de la AllIndustrial.ro asigurați un proces de producție eficient

  Motoare vibratoare pentru vehicule grele au un nivel de zgomot redus, dar mențin cel mai mare raport forță / greutate motor. Folosind motoare vibratoare de la AllIndustrial.ro veți avea un ciclu de viață mai lung și performanțe de calitate. Vibratoarele electrice rotative au un mecanism simplu în care forța de vibrație este produsă de cântăririle neechilibrate rotative conectate la ambele capete ale unui arborelui motorului cu inducție.
  Rulmenții cu durată lungă de viață asigură performanțe de vârf pe termen lung. Reglarea forței de la 0% până la 100% este disponibilă pe toate tipurile de motoare vibratoare, cu excepția celor mai mici. Unitățile concurentului oferă modele cu setări limitate de forță continuă. Motorul cu vibrații are o dimensiune compactă. Scopul principal al acestor motoare motovibratoare este de a alerta utilizatorul și de a primi vibrații. Aceste motoare motovibratoare mici sunt folosite pentru diferite aplicații – telefoane, pagere etc.

  Principala caracteristică a acestor motoare motovibratoare este legată de proprietățile magnetice, sunt ușoare, iar dimensiunea motorului este mică. Pe baza acestor caracteristici, performanța acestor motovibratoare este consistentă. Există două tipuri de bază de motoare vibratoare. Un motor de vibrație de masă rotativ excentric folosește o masă mică dezechilibrată pe un motor de curent continuu atunci când se rotește, creează o forță care se traduce prin vibrații.
  Un actuator cu rezonanță liniară conține o mică masă internă atașată unui arc, care creează o forță atunci când este acționată. Ca specialiști în furnizarea de motoare vibratoare, la AllIndustrial.ro veți găsi produsele de care aveți nevoie. Iar dacă nu ați găsit încă modelele de motoare vibratoare de care aveți nevoie, contactați specialiștii în motovibratoare. Aceste motoare sunt utilizate în numeroase dispozitive de manipulare a materialelor, cum ar fi transportoare, alimentatoare, în depozite pentru a debloca fluxul de produse.

Cum să alegi motoare vibratoare adecvate pentru utilajele dvs.?

  Motoare vibratoare sunt de două feluri. Unul este modelul monedă, iar cel de-al doilea este modelul cilindru. Motoare vibratoare pot fi construite cu o carcasă, rulment, rotor, ax, magnet, suport, contragreutate, perie, ansamblu bobină, sârmă de plumb și adeziv UV. Punctele de comutare intră în contact cu sfârșitul pensulelor. Acesta va întări bobinele din interiorul rotorului. Stimularea bobinelor generează un câmp magnetic și este bine construit pentru a coopera cu magnetul inelar încorporat în stator pentru a provoca rotația.
  Datorită câmpului magnetic, poate fi generată o forță care determină mișcarea greutății. Dislocarea frecventă a greutății generează o forță instabilă numită vibrație. Punctele de comutare ale acestor motovibratoare pot fi utilizate pentru a schimba perechile de polaritate, astfel încât atunci când rotorul se mișcă, atunci bobinele electrice răstoarnă continuu polaritatea. Cel de-al doilea model de motovibratoare este un motor echilibrat necorespunzător. Această forță mișcă motorul, iar viteza îl face să vibreze.

  Vibrația acestor motoare vibratoare poate fi modificat cu greutatea atașată, distanța până la arbore și viteza cu care se rotește motorul. Rezistența centrifugă care este produsă de rotația greutății dezechilibrate va provoca pulsarea motorului în două axe. Aplicațiile modelelor diferite de motoare vibratoare includ următoarele. Aceste motovibratoare sunt utilizate pe scară largă într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi telefoane, telefoane mobile etc.
   Aceste motoare sunt utilizate în numeroase dispozitive de manipulare a materialelor, cum ar fi transportoare, alimentatoare. Sunt, de asemenea, utilizate pe buncăre, silozuri pentru a opri blocarea fluxului de material. Sunt folosite, de asemenea, în atelierele și fabricile de prelucrare, în prepararea cimentului, industria plasticului și alte industrii. Motoarele de vibrații sunt o metodă populară pentru mișcarea materialelor și a produselor care se pot bloca în jgheaburi sau în buncăre fără a fi nevoie de intervenția umană.

motoare vibratoare
motovibratoare