Variator de turatie

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Gama completa de variatoare mecanice de turatie. Variator de turatie me..
Variator de turatie cu fulii RGAE  În acest sistem modular, acțion..
Gama completa de curele pentru fulii variabile.Curea pentru fulie variabila..
Fulie variabila Serie 100Gama completa de fulii variabile serie 100. Role c..
Fulie variatoare BESGama completa de Fulii variatoare BES.Disponibile..
O fulie variatoare EDT este cea mai produsă serie de fulie ..
Seria completa de fulii variabile ES-RV.Fulie variabila cu raport de ..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Variator de turatie

Gama completa de variatoare de turatie.

Variatoarele de turatie au rol de a realiza in mod continuu reglarea turatiei la iesire.

Pe baza unor specificatii clare ale aplicatiei. Aceste variatoare de turatie reprezinta o solutie constructiva foarte simpla iar costurile lor sunt reduse, ceea ce face ca utilizatorii sa le poata inlocui cu usurinta ori de cate ori este necesar.

In magazinul nostru online poti gasi o gama diversificata de variatoare de turatie pe care sa le folosesti in diverse aplicatii. Toate aceste variatoare sunt disponibile la cele mai avantajoase preturi, uneori chiar cu discount, pentru ca tu sa la poti implementa in orice proiect, fara sa te gandesti la costuri.

Variatoare de turatie mecanice, variatoare de turatie hidraulice, variatoare de turatie cu fulii sau fulii variabile.

Un variator de turatie nu este un mecanism care sa se bazeze pe mai multe angrenaje iar scopul sau este acela de a functiona cu ajutorul unor discuri care se ating, similar cu modul in care functioneaza un reductor cu planetare, chiar daca scopul acestuia din urma este altul. Pentru a alege corect un astfel de variator de turatie, este important sa ai in vedere faptul ca valoarea cuplului de iesire la o anumita turatie, va trebui sa fie mai mare decat valoarea cuplului implicat in actionarea intregului ansamblu.

Un alt aspect important este ca un variator de turatie sa scoata turatii potrivite pentru ca aplicatia sa functioneze. In cazul in care ai nevoie de o valoare mai mica a turatiilor la iesire sau de un cuplu cu valori mari, vor trebui sa fie alese motoarele care sa aiba turatii mici. De asemenea, pentru a alege un ansamblu potrivit pentru motorul electric, variatorul trebuie sa respecte si dimensiunile aplicatiei. Este important ca variatorul sa aiba loc suficient pentru ca roata sa actioneze eficient, altfel variatorul nu va functiona corect. De asemenea, trebuie sa existe si suficient loc in partea din spate, unde se asigura racirea intregului ansamblu si a motorului simultan.

Promotii pentru variatoare de turatie disponibile online din stoc sau la comanda

Te asteptam in magazinul nostru online cu variatoare de turatie la promotie, astfel incat sa cumperi cele mai bune piese componente fara sa iti faci griji cu privire la pret. Colaboram cu cei mai importanti producatori astfel incat sa iti putem oferi doar produse de buna calitate, realizate din materiale durabile si care sa asigure pentru mult timp functionarea optima a sistemului in care sunt incluse. Cu ajutorul acestor variatoare de turatie pe care le poti gasi online, in magazinul nostru, vei obtine o functionalitate extinsa a oricarui sistem, pentru o lunga perioada de timp.

Asistenta tehnica gratuita pentru variatoare de turatie

Atunci cand nu poti identifica produsul de care ai nevoie in gama noastra de variatoare de turatie, iti oferim asistenta tehnica gratuita pentru a ajunge la variatorul de care ai nevoie. Echipa noastra este formata din persoane cu experienta, care stiu exact de ce ai nevoie pe baza specificatiilor pe care le oferi. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa oferi toate informatiile pe care echipa noastra ti le va solicita pentru a primi sugestiile de care ai nevoie.

aLL industriaL Fv SRL furnizeaza gama completa pentru orice tip de variator de turatie mecanic, hydraulic, variator de turatie cu fulie, fulie variatoare sau curea pentru fulie variatoare.