Roti curele transmisie

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Roata pentru curea trapezoidala SPA Gama completa de Roti pentru curel..
Roata pentru curea SPBGama completa de Roti pentru curele SPB.Roata pentru ..
Roata pentru curea trapezoidala SPCGama completa de Roti pentru curele..
Roata pentru curea SPZ.Gama completa de Roti pentru curele SPZ.Fulie p..
Bucsa conica Gama completa de bucse conice (bucse elastice) p..
Roata pentru curea dintata HTDGama completa de Roti curele dintate HTD 3M-5..
Roata pentru curea canelata PjGama completa de Roti curele canelate po..
Gama completa de Roti curele poly V tip PL.Gama completa de Roti curel..
Roata pentru curea dintata MXL-XLGama completa de Roti pentru curele d..
Roata pentru curea dintata LGama completa de Roti pentru curele dintat..
Intinzator lant gallGama completa de intinzatoare lant gall.Intinzator..
Roata pentru curea dintataGama completa de Roti pentru curele dintate ..
Roata pentru curea dintata XHGama completa de Roti pentru curele dinta..
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

Roata pentru curea de transmisie

Gama completa de roti curele transmisie disponibila in siteul allindustrial.ro

aLLindustriaL FV SRL oferă o gamă largă de produse din domeniul industrial, aliniate la standardele internaționale de calitate, printre care si roti curele transmisie.

Dorim să mulțumim și să ajutăm fiecare client în parte, așadar oferim soluții tehnice individualizate, lucrând împreună cu clientul pentru a găsi cele mai bune soluții.

Pentru mai multe detalii privind Roți pentru curele trapezoidale, vă rugăm să consultați catalogul de mai jos.

Produsele comandate sunt furnizate din stoc sau la comandă.

De aceea, pentru o mai bună înțelegere a nevoilor fiecăruia, vă stăm la dispoziție telefonic și prin intermediul e-mail-ului.

Livrare roți pentru curele trapezoidale SPA | SPB | SPZ | SPC 

Toate fuliile pentru curele trapezoidale trapezoidale respectă legislația actuală și sunt construite din fontă GG 20 cu tratament de fosfatare de protecție. În execuția standard normală, scripetele sunt toate echilibrate static și acest lucru este suficient pentru viteze periferice de până la 25 m / sec.

Pentru viteze mai mari, echilibrarea dinamică este esențială, care poate fi furnizată la cerere.

Durata de viață excepțională, stabilitatea și flexibilitatea îi caracterizează performanța.

Rotile de curea trapezoidala sunt construite cu componente rezistente la abraziune și proiectate cu zimțare optimă pentru a transmite cupluri ridicate în aplicații extreme .
Compusul special garantează performanțe maxime într-o gamă largă de temperaturi și datorită sistemului pot fi utilizate în paralel diferite curele.
Noile curele curele de transmisie nu necesită întreținere și mențin o tensiune stabilă pe tot parcursul ciclului lor de viață, fără a necesita re-tensionare periodică.
Aplicațiile grele nu vor mai fi un gând.
Concepute pentru a satisface nevoile celor mai exigente sectoare ale industriei mecanice, rotile pentru curelele trapezoidale sunt utilizate pe scară largă într-o varietate de mașini și sisteme.

Scripete cu canelură în V  (cu excepția secțiunii C), capabile să monteze curele trapezoidale SPZ – SPA – SPB – SPC , clasic Z – A – B – C și american cu secțiune îngustă 3V – 5V – 8V .

Tipuri de fulii pentru curea trapezoidala

Role cu caneluri trapezoidale cu butuc solid . Potrivit pentru aplicații normale.
Material: fontă

Role cu caneluri trapezoidale pentru montare cu bucșă conică
Material: fontă

Role PCT cu caneluri trapezoidale cu butuc supradimensionat adecvat pentru discuri de contractare (SIT-LOCK ® CAL 8)
Material: fontă DIN 1691 GG20 – GG25

Roti pentru curele de transmisie

Te asteptam in magazinul nostru online cu roti pentru curele de transmisie pe care le obtinem in colaborare cu producatori importanti de pe piata de profil. Periodic, poti gasi roti pentru curele de transmisie la reduceri, astfel incat sa te poti bucura de cel mai bun raport intre pret si calitate. Alegand rotile potrivite, poti fi sigur ca sistemul in care acestea sunt montate va functiona in parametri pentru foarte mult timp, fara sa fie nevoie sa intervii.

Roti pentru curele de transmisie – mod de functionare

Rotile pentru curele de transmisie se mai numesc si fulii, iar rolul lor este cela de a transmite cuplul. O roata pentru cureaua de transmisie reprezinta o parte rotativa care are pe margini dinti decupati sau dinti inserati si care se va monta alaturi de o alta roata dintata pe o curea. In momentul miscarii, aceasta fulie are rolul de a transmite cuplul mecanic. Cu ajutorul fuliilor se poate modifica viteza de rotatie, dar si directia de rotatie, precum si valoarea cuplului. Rotile pentru curele de transmisie sunt cele care aduc modificari ale cuplului si care creaza un castig de putere, fara sa fie necesara o viteza foarte mare de rotatie. La baza, rotile pentru curele de transmisie sunt considerate mecanisme foarte simple. Dintii aflati pe o roata au forma identica astfel incat sa permita miscarea uniforma. De obicei sunt folosite doua sau chiar mai multe fulii pentru a transmite miscarea, fiecare dintre ele functionand secvential. Rotile pot fi plasate diferit in sistem, in functie de scopul lor si pot functiona in tandem cu mai multe componente in afara de cureaua de transmisie.

Roti pentru curele de transmisie la promotie online

In magazinul nostru online poti gasi roti pentru curele de transmisie cu discount, astfel incat sa te poti bucura de avantajele unor produse premium fara sa faci investitii uriase. Gama noastra de fulii este una foarte variata si periodic ne asiguram ca oferim preturi promotionale pentru cat mai multe produse diferite, astfel incat sa venim in ajutorul tuturor cumparatorilor, care intentioneaza sa achizitioneze din magazinul nostru online. Alegand roti pentru curele de transmisie de buna calitate, sistemul in care acestea sunt montate, indiferent de natura lui, va functiona in parametri optimi pentru mai mult timp, amortizand rapid costurile initiale. Toate produsele din magazinul nostru online, inclusiv fuliile, sunt produse din materiale de buna calitate si vin insotite de garantie, astfel incat sa ai certitudinea ca ai facut o alegere responsabila.

Asistenta tehnica pentru roti pentru curele de transmisie

Deoarece avem o gama vasta de roti pentru curele de transmisie in forme si dimensiuni diferite, atunci cand nu stii ce sa alegi, echipa noastra iti ofera asistenta tehnica gratuita pentru a selecta produsul dorit. Tot ce trebuie sa faci este sa utilizezi informatiile de pe site si sa ne contactezi, iar noi iti vom oferi toate sugestiile necesare, pe baza informatiilor pe care ni le comunici. Avem o experienta indelungata in acest domeniu si stim exact de ce ai nevoie, in functie de specificatiile sistemului in care rotile vor fi montate.