Role si Tamburi

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Rola transportoare cap frezatGama de Role transportoare cap frezat standar..
Gama completa de Role de impact cu inele de cuciuc.Caracteristici ..
Gama completa de role transportoare cu filet interior.Diametru role de la 3..
Gama completa de role de ghidare.Acest tip de rola de ghidare pentru benzi ..
Gama completa de Role gravitationale acoperite cu PVC.Diametre disponi..
Gama completa de Role transportoare actionate.Rolele pot fi confection..
Sina cu role transportoare Gama completa de sine cu role transportoare ..
Gama completa de Role gravitationale de intoarcere sau curatare...
Gama completa de Role cu arc telescopic.Acest tip de Rola cu arc teles..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Rola transportoare gravitationala si tambur

Gama completa de Role si tamburi.

Gama completă de produse pentru industria benzilor transportoare, role pentru sisteme transportoaretamburi si alte componente.

O gamă pentru principalele aplicații de manipulare a centurilor, cum ar fi: cărbune și lignit, ciment, cariere etc

Role transportoare gravitationale si tamburi: Rola transportoare gravitationala din otel, inox, zincata sau acoperita cu pvc. Prindere pe cap frezat, filet interior sau filet exterior.

Role si tamburi, sectoare de utilizare.

Sectoare de utilizare role transportoare pentru sisteme transportoare.

Experiența acumulată și prezența pe cele mai importante piețe internaționale au făcut posibilă câștigarea aprovizionării pentru sistemele de transporturi cu bandă în cele mai variate sectoare și procese industriale.

Manipularea unitatii cu ajutorul rolelor si tamburilor.

Noua gamă de produse pentru logistică internă – role, motoare cu tambur, soluții pentru depozite dinamice și alte componente industriale pentru manipularea materialelor.

O gamă completă pentru a satisface nevoile logistice complexe, precum cele pentru sistemele transportoare

Gama de produse de logistică internă sub brandul aLL industriaL Fv SRL a fost extinsă, ceea ce a permis grupului să se prezinte cu energie reînnoită pe piață.

Această serie de produse care include role, motoare cu tamburi și soluții pentru sisteme de stocare dinamice, împreună cu experiența acumulată și prezența pe cele mai importante piețe.Noua gamă de produse pentru logistică internă a fost reînnoită pe larg, permițând Grupului să se prezinte cu energie reanoită pe piață.

Solicita oferta pentru Role si tamburi pentru sisteme transportoare de la aLL industriaL Fv.

Seria de componente marca aLL industriaL FV SRL pentru transport industrial include role gravitationale și diverse componente pentru a face:

-         transportoare gravitaționale

-         transportoare cu lanț, cu sau fără acumulări

-         Transportoare cu bandaă, cu sau fără acumulări

-         Curbe de gravitație, controlate cu lanț sau centură

Toate sunt produse de înaltă calitate și fiabile pentru manipularea materialelor din toate sectoarele transportului industrial.

Gama de produse

ROLE PENTRU TRANSPORTOR DE GRAVITATIE

ROLE TRANSPORTOARE ACTIONATE PENTRU TRANSPORTURI CU ACTIONARE DE LANT GALL

ROLE PENTRU SISTEME ACTIONATE DE CUREA

Putem oferi la cerere, role transportoare la dimensiunile dorite de client, diferite diametre si cantitatea necesara.

Role gravitationale

Cauti cele mai bune role gravitationale pe care sa le utilizezi in diverse sisteme de transport? Ai ajuns unde trebuie pentru ca in magazinul nostru online poti gasi cea mai mare gama de astfel de role, pe care sa le selectezi in functie de cerintele specifice pe care le ai. Rolele gravitationale sunt acele sisteme de transport care nu au nevoie de alimentare. Intr-un sistem cu role gravitationale este folosita gravitatia pentru ca materialele sa fie deplasate pe calea de rulare. Un astfel de sistem de transport este utilizat de obicei in cazul produselor care au o greutate suficient de mare pentru a determina miscarea benzii fara alimentare. De obicei aceste sisteme sunt configurate cu panta, astfel incat sa fie ajutata miscarea.

Informatii utile despre role gravitationale

Sunt mai multe tipuri de sisteme de transport care folosesc role gravitationale si care de obicei au la baza un cadru special, deja fabricat si asamblat sub forma unor sectiuni longitudinale care sunt partial inclinate. Un astfel de sistem are mai multe role care se rotesc si care determina sarcina sa se miste, datorita fortei gravitatiei. Sistemele care folosesc role gravitationale pot fi astfel configurate incat sa se combine cu mai multe echipamente de ajutor. Transportoarele sunt de obicei incluse in spatii cum ar fi depozitele sau fabricile.

Folosirea acestor role transportoare poate sa ajute la mai multa versatilitate in ceea ce priveste metoda de transfer. Spre exemplu, traseul pe care se face transportul poate avea si forme speciale, mai putin comune sau poate raspunde mai multor cerinte cum ar fi anumite opriri si anumite zone prin care produsul trebuie sa treaca. Aceste role gravitationale pot fi incluse si in sistemele automatizate.

In ceea ce priveste materialul din care este confectionata o astfel de rola, acestea sunt disponibile inclusiv din otel zincat, din otel inoxidabil sau chiar din plastic, iar alegerea materialului se va face in functie de greutatea produselor de pe banda.

Role gravitationale la promotie online

In magazinul nostru online poti gasi o gama variata de role gravitationale cu discount, astfel incat sa te poti incadra in bugetul disponibil fara sa fie necesar sa renunti la calitatea produsului. Toate rolele gravitationale din magazinul nostru online sunt obtinute in colaborare cu companii producatoare din domeniu apreciate la nivel international si vin insotite de garantie, dar si de toate recomandarile venite de la producator pentru o utilizare optima. Cumpara role gravitationale cu cel mai bun raport intre pret si calitate si bucura-te de avantajele unor articole rezistente, care vor functiona mult timp in parametri.

Asistenta tehnica gratuita pentru role gravitationale

Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de role gravitationale, atunci cand nu stii ce produs sa alegi din magazinul nostru online, iti suntem alaturi cu serviciul de asistenta tehnica gratuita pentru role gravitationale. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarile pe care specialistii din echipa noastra ti le vor pune, astfel incat sa furnizezi toate detaliile, pentru ca noi sa iti facem cele mai bune recomandari de role gravitationale.