Gama completa de intinzatoare pentru pinioane lant gall sau roti de curea, fulii.

Intinzatorul pentru lant gall este un dispozitiv de întindere automată a curelei rotative care folosește deformarea elastică a patru cilindri din cauciuc natural adăpostiți în compartimente rezultate din cuplarea a două elemente cu secțiune pătrată rotite cu 45° unul față de celălalt.

Unghiul maxim de răsucire pe care pârghia îl poate atinge este de ± 30° față de poziția de repaus. Elementele elastice de bază sunt numeroase, astfel încât să poată fi utilizate nu numai ca întinzătoare de lanț / întinzătoare de curea, ci și ca: amortizoare, deceleratoare, elemente vibrante și suporturi pentru răzuitoare pentru curățarea plasei, covoarelor și rolelor.

Caracteristicile unui dispozitiv intinzator pentru lant gall

Intinzatorul poate fi echipat cu numeroase kituri de interfață: pantofi din polietilenă, roți din polietilenă, pinioane lant gall  și role din oțel galvanizat sau plastic.

Intinzatorul poate fi furnizat cu un comutator de limită electric sau inductiv care vă permite să verificați în orice moment funcționarea corectă a mașinii și în caz de alungire excesivă sau ruperea lanțului, activați un semnal acustic sau luminos sau blocați sistemul dacă necesar. Acesta este disponibil și cu un sistem de preîncărcare pentru a facilita operațiunile de instalare.

Solicita oferta de pret pentru intinzatoare pentru fulii sau lanturi gall

Lanțurile cu role (pentru transmisie sau transport) și curelele fac parte din seria de sisteme mecanice numite întinzatoare.

Elemente flexibile care împărtășesc caracteristica de a reacționa numai la tensiunea de tracțiune. Aceste părți mecanice sunt în general utilizate pentru a transmite puterea între două roti, dar pot fi folosite și pentru transportarea sau ridicarea obiectelor. Pentru o utilizare corectă a elementelor flexibile, este necesar, în timp ce proiectăm, să contemplăm un sistem pentru păstrarea întotdeauna a acestor unități tensionate în timpul funcționării.

Gama de model de dispozitiv de intintere - functionalitate

Uzura părților unui lanț (știfturi, bucșe și role) în contact una cu cealaltă în timpul funcționării creează o mai mare reacții adverse și întinderea relativă a lanțului. Atunci când acest lucru este excesiv, poate provoca: un unghi de înfășurare mai mic, lipsa constanță în raportul de transmisie, contact anormal între rolele lanțului și dinții pinionului, prematur uzură, zgomot ridicat, vibrații, sărituri ale dinților, evacuarea lanțului din transmisie și, în cazuri extreme, ruperea lantului.

Prin urmare, este inevitabil să echipați transmisia cu un dispozitiv de întindere automată a lanțului, să recuperați întinderea și absorbtia constanta de vibrații.

Dispozitivele de tensionare automată a lanțului de torsiune trebuie așezate pe partea liberă a transmisiei, cât mai aproape de pinionul de acționare. Pot fi montate fie pe exteriorul transmisiei, fie pe interior, de preferință prima opțiune, dacă este posibil.

Intinzatoarele de rotație prezintă un punct de rotație, cunoscut sub numele de punctul de sprijin, unde brațul de întindere funcționează prin tensionarea lanțului sau a curelei. Este extrem de important să puneți dispozitivul de tensionare astfel încât punctul său de sprijin să nu fie niciodată în direcția liniei de aplicare a forței lanțului, astfel încât să nu poată niciodată rămâne blocat.