Pinioane lant gall

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Gama completa de pinioane cu butuc pentru lant gall ISO. Pinion cu butu..
Gama completa de Pinioane lant gall fara butuc ISO, roata fara butuc (..
Pinion lant gall dantura calitaGama completa de Pinioane (roti) pentru..
Pinion lant gall inoxGama completa de Pinioane lant gall inox ISO.Pini..
Pinion cu bucsa conica otel pentru lant gall...
Gama completa de Pinion cu bucsa conica dantura calita pentru lant gal..
Gama completa de Pinioane lant gall cu interior prelucrat...
Gama de bucsa conica. Gama completa de bucse conice (bucse elastice) pe..
Gama completa de Pinion lant gall cu rulment.Pinionul este format dint..
Gama completa de Pinioane (roti) pentru lant gall ASA cu butuc. Despre pini..
Gama completa de Pinioane lant gall ASA fara butuc.Roata dintata pentr..
Gama completa de intinzatoare lant gall.Intinzatorul pentru lant gall ..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Pinion pentru lant gall

aLLindustriaL FV SRL oferă o gamă largă de produse din domeniul industrial de transmisie, printre care si gama completa de pinioane lant gall.

Pinioane cu butuc, pinioane fara butuc din otel, din inox sau fonta.

Dorim să mulțumim și să ajutăm fiecare client în parte, așadar oferim soluții tehnice individualizate, lucrând împreună cu clientul pentru a găsi cele mai bune soluții.

Pentru mai multe detalii privind Pinioane  lant Gall, vă rugăm să consultați catalogul din pagina de produs.

Pinioane lant gall: Pinion lant gall cu butuc sau pinion lant gall fara butuc, roti dintate cu butuc sau roata dintata fara butuc pentru lant de transmisie sau pinioane pentru intinzatoare.

Produsele comandate sunt furnizate din stoc sau la comandă.

De aceea, pentru o mai bună înțelegere a nevoilor fiecăruia, vă stăm la dispoziție telefonic și prin intermediul e-mail-ului.

Forma constructiva al roti dintate pentru lant gall cu role poate fi: cu butuc sau fara butuc.

Materialele din care pot fi confectionate Rotile dintate pentru lant gall sunt: otel, inox, fonta sau otel cu dinti tratati (dantura calita).

Roti dintate pentru lant gall pot fi: pe un rand, pe doua randuri sau pe trei randuri.

Dintii pinionului pot fi din otel, inox sau tratament termic (dantura calita)

Pinioane lant gall pentru lanțul cu role metrice

Concepute pentru a respecta standardele dimensionale internaționale ISO, aceste pinioane sunt utilizate cu lanțuri de role ISO și DIN compatibile .

Acestea sunt prelucrate la diametrul arborelui listat și sunt prelucrabile până la diametrul maxim al arborelui .

Pinioane rezistente la coroziune cu alezaj mecanic pentru lanțul cu role metrice

Utilizați centrul acestor pinioane lant gall pentru a se potrivi cu dimensiunile exacte ale arborelui. 

Acestea sunt prelucrate la diametrul arborelui listat și sunt prelucrabile până la diametrul maxim al arborelui 

Dinții sunt dimensionați pentru a se încadra în lanțul de role ISO metric

Roata dintata pentru lant gall fabricata din oțel inoxidabil , aceasta nu se vor coroda de umiditate sau spălări frecvente 

Butucul extins face aceste pinioane mai stabile și mai durabile decât pinioanele cu butuc platAcestea îndeplinesc standardele ISO, care este un standard internațional pentru dimensiuni și materiale.

Pinioane pentru lant gall

Te asteptam in magazinul nostru online cu pinioane pentru lant gall pe care le poti achizitiona la cele mai bune preturi. Sistemele care functioneaza cu actionare pe lant au un mod special prin care miscarea este transmisa sub forma de putere mecanica de la o componenta la alta. Pentru ca acest transfer de putere sa poata fi posibil, este nevoie de un pinion special. Aceste pinioane se folosesc de asemenea si in scopul de a transmite putere spre anumite roti, inclusiv spre rotile masinii, dar cel mai des intalnit sistem in care sunt folosite pinioane pentru lant gal este bicicleta.

Ce este si cum functioneaza gama de pinioane pentru lant gall?

De cele mai multe ori, in sisteme specifice, asa cum sunt si cele anterior mentionate, puterea este transferata cu ajutorul lantului gall, care mai poate fi gasit si cu denumirea de lant pentru transmisie sau lant pentru antrenare. Lantul acesta se misca pe deasupra unui pinion, dintii pinionului fiind cei care intra in orificiile lantului. Cu ajutorul lantului si pinionului, angrenajul are o miscare de rotatie, forta mecanica fiind tramsisa in sistem.

De cele mai multe ori, in sistemele simple, puterea mecanica este transferata prin rotirea lantului, fara sa fie nevoie de alte componente. Aceasta forta este ulterior utilizata pentru a ridica si pentru a muta obiecte. Sunt si alte tipuri de sisteme in care se foloseste un angrenaj suplimentar, acesta fiind cel care are rolul de a recupera puterea transmisa cu ajutorul unor arbori speciali. Lanturile gall sunt de obicei bucle simple, insa pot fi montate si in forme mai speciale, care ocolesc anumite componente astfel incat sa conecteze doar elementele care sunt implicate in sistemul de miscare. Cu ajutorul pinionului, lantul se va roti cu o viteza mai mare sau mai mica, in functie de setarile sistemului si este asigurata miscarea continua a lantului si transmiterea eficienta a puterii mecanice.

Pinioane lant gall la promotie online

Pretul este unul dintre cei mai importanti factori atunci cand trebuie selectat un produs si de aceea venim in ajutorul tau cu pinioane lant gall la promotie, pe care le poti achizitiona cu discount. Iti suntem alaturi cu cele mai bune produse, caracterizate in primul rand de rezistenta astfel incat sa poti obtine cele mai bune rezultate atunci cand montezi un astfel de pinion. Cumparand pinioane cu discount vei amortiza rapid costul initial si nu va mai fi nevoie sa intervii des asupra sistemului pentru ca totul va functiona ca la carte.

Asistenta tehnica gratuita pentru pinioane lant gall

Te asteptam cu asistenta tehnica gratuita pentru selectarea celor mai bune pinioane lant gall din magazinul nostru online. Pentru ca sistemul tau cu lant sa functioneze corect ai nevoie de pinionul potrivit, iar noi avem o experienta indelungata in acest domeniu astfel incat sa iti putem recomanda cele mai bune produse pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru a beneficia de asistenta gratuita pentru pinion lant gall, sa raspunzi intrebarilor puse de echipa noastra si vei primi recomandarile de care ai nevoie.