Motoare electrice

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Gama de Motoare electrice trifazate 3000rpm, 2poli cu prindere pe flansa s..
Gama completa de Motoare electrice trifazate 1400rpm,1500rpm, 4poli c..
Motor electric trifazat 1000rpm Gama completa de Motoare electrice..
Gama completa de Motoare electrice trifazate 750rpm-8poli cu flansa s..
Gama completa de Motoare electrice monofazate 3000rpm-2poli, cu diferite p..
Gama completa de Motoare electrice monofazate 1400rpm (1500rpm),..
Motoare electrice monofazate 1000rpm Gama completa de Motoare elec..
Sina fixare motor electricSina culisanta pentru motoarele electrice sunt u..
Gama completa de Motoare electrice 2 puteri 2 viteze 3000-1400rpm cu prinde..
Motor electric trifazat cu doua puteri si doua turatii 1400-1000rpmGama Mot..
Gama completa de Motoare electrice 2 puteri 2 viteze 1400-750rpm.Motor elec..
Motor electric AntiEx RL antideflagrant.Motoare electrice AntiEx RL antidef..
Motor electric AntiEx MIA disponibil de la dimensiunea 56 (0,06kW) la 160 (..
Motor electric AntiEx 6-7 disponibil de la dimensiunea 56 (0,06kW) până la ..
Motor cu frâna cu arc electromecanică este o frână cu cuplu de frânare cu c..
Motoare electrice cu frana tip H pentru cinematografe. Frâna este în c..
Motor electric cu frâna electromecanică cu arc din seria K este o frână de ..
Motor electric cu frâna cu arc din seria S este o frână compactă de curent ..
Motor electric cu frana S este o frână compactă de curent continuu cu cuplu..
Gama de accesorii motoare electrice furnizate ca si piesa de schimb...
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)

Motoare electrice de calitate superioara, sunt vazute ca masini electrice care au rolul de a transforma energia electrica in energie mecanica.

Cele mai multe astfel de motoare electrice functioneaza in camp magnetic, prin interactiunea dintre acest camp si curentul electric, cu scopul de a genera o forta sub forma de cuplu, care se aplica pe arborele motorului. Un motor electric este utilizat in numeroase aplicatii si vin in diverse variante, astfel incat sa se poata plia pe cerinta unui numar cat mai mare de proiecte. In magazinul nostru poti gasi o gama variata la cele mai avantajoase preturi, obtinute prin colaborarea cu furnizori de incredere.

Motoare electrice trifazate asincrone solicita oferta de pret!

Pentru ca stim cat de importante sunt costurile generale ale unui proiect, iti punem la dispozitie cele mai bune preturi pentru motoare electrice trifazate de foarte buna calitate. Cumparand un motor electric trifazat la promotie, poti sa iti gestionezi mai bine costurile per ansamblu, astfel incat sa obtii rezultatele dorite fara sa investesti suplimentar.

La fel ca in orice alt domeniu, si in ceea ce priveste gama noastra, se aplica aceeasi regula, cea mai buna varianta de urmat este aceea a unui raport optim intre pret si calitate. Pornind de la aceasta idee, in magazinul nostru vei gasi doar motor electric trifazat de foarte buna calitate.

Clasificare motoare electrice monofazate in functie de curentul utilizat

Gama de motoare electrice monofazate cu turatie de 3000rpm sau 1400rpm, care se pot alimenta prin surse de curent monofazat 220v, dar si motoare care functioneaza exclusiv pe curent alternativ, asa cum sunt retelele electrice, generatoarele electrice sau invertoarele. Generatoarele electrice sunt identice din punct de vedere mecanic, insa functioneaza utilizand un flux de putere invers si transformand energia mecanica in energie electrica.

Clasificare motor electric trifazic pe baza modului de functionare

Motoarele pot sa fie cu perii sau fara si pot sa aiba diverse faze. In magazinul nostru online poti gasi motoare electrice trifazice 230-400V, cu doua turatii si doua puteri, trifazate sau monofazate, care pot avea diverse tipuri de racire. Un motor electric folosit pentru uz general, care are caracteristici si dimensiuni standard, asigura puterea convenabila pentru utilizari industriale.

Motoarele electrice pot sa produca forta rotativa sau liniara, aceasta avand scopul de a propulsa un mecanism extern, asa cum sunt ventilatoarele sau lifturile. Aceste sunt de obicei proiectate pentru a asigura o rotatie continua sau pentru a crea o miscare liniara. In functie de cerintele proiectului tau, este important sa identifici corect tipul de motor de care ai nevoie.

Asistenta tehnica pentru alegerea celor mai bune motoare electrice

Daca nu gasesti un motorul electric trifazat sau monofazat potrivit proiectului tau, iti oferim asistenta tehnica gratuita pentru identificarea produsului de care ai nevoie. Te asteptam cu o echipa de specialisti cu experienta in acest domeniu, astfel incat sa poti obtine in cel mai scurt timp toate informatiile de care ai nevoie pentru a achizitiona componentele potrivite. Tot ce trebuie sa faci este sa ne furnizezi detaliile pe care le solicitam, astfel incat sa putem selecta pentru tine cele mai potrivite variante de produs, din stocul nostru.

Sc aLL industriaL Fv SRL, distribuitor pentru gama completa de motoare electrice asincronemotor electric asincron.

Motoare electrice asincrone, motor electric asincron standard cu carcasă din aluminiu

Motoarele electrice asincrone sunt mașini care permit de a transforma energia electrică în forță mecanică, grație unui câmp magnetic rotativ , plasat în spațiul de aer dintre stator și rotor.

aLL industriaL oferă motoare electrice monofazate si motoare electrice trifazate cu carcasa din aluminiu , auto - frânare , cu polaritate unică și dubla.

Datorită întregii sale experiențe poate realiza motoare în funcție de cerințele specifice ale clientului.

Exemplu: motor electric servo-ventilat, tropicalizat, cu convertizor, precum și o gamă largă de alte execuții speciale.

Modelele noastre oferă o tensiune standard de:

•            230V / Y400V +/- 10% 50Hz pentru motoare trifazate 56 ÷ 450 cu 2,4,6,8 poli

•            400V +/- 10% 50 HZ pentru motoare trifazate 100 ÷ 450 cu 1,4,6,8 poli

•            230V + / 5% 50HZ pentru motoare monofazate de 2,4 poli

•            Alte tensiuni și tensiuni la cerere

Motoare electrice asincrone standard cu carcasă din fontă.

aLL industriaL Fv furnizează motoare electrice asincrone din fontă trifazate și cu polaritate dublă. Mărimea variază de la IEC160 la IEC450, în eficienta IE4, IE3, IE2 și IE1.

Motoare electrice cu frana

Motoare electrice asincrone cu frana, cu carcasă din aluminiu și fontă, polaritate trifazată, monofazată și dublă.

Frâna poate fi în curent alternativ , frână C (sursa de alimentare V400), sau în curent continuu , frână K, R, S, H (sursa de alimentare V230 sau V400), cu un cuplu de frânare ridicat sau scăzut. Dimensiunea variază de la IEC63 la IEC280; Sunt disponibile 2, 4, 6, 8 poli, polaritate dublă, monofazată.

Scopul frânei este de a opri mișcarea rotativă a arborelui mecanic. Mai multe criterii determină definiția cuplului de frânare, iar alegerea sa este supusă cunoașterii datelor de proiectare.

În plus față de datele tehnice și calculul aceleași - informațiile disponibile la "zona de descărcare sau prin contactarea tehnicienii noștri - este important să se cunoască alte elemente, cum ar fi de exemplu, condițiile de mediu (temperatură, umiditate, praf, etc.) și poziția de montare a motorului electric, care poate fi util pentru determinarea celui mai eficient mod de acționare a frânei.

Invertor, motoinverter și softstartere de linie sunt cea mai eficientă soluție pentru a asigura eficiența energetică și economisirea în aplicații industriale.

Sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații, în special sunt sistemele ideale pentru pompe și ventilatoare.

 Motor electric trifazat 380V 

Motoare electrice trifazate sunt utilizate pe scară largă în industrie și au devenit motoarele care pun în mișcare multe sisteme mecanice și electromecanice datorită simplității lor relative, fiabilității dovedite și duratei de viață îndelungate.
Motoare electrice trifazate sunt un exemplu de tip de motor cu inducție, cunoscut și sub numele de motor asincron, care funcționează utilizând principiile inducției electromagnetice.
Deși sunt disponibile și motoare electrice monofazate, acele tipuri de motoare cu inducție sunt utilizate mai rar în aplicații industriale, dar sunt utilizate pe scară largă în aplicații domestice, cum ar fi aspiratoare, compresoare de frigidere și aparate de aer condiționat, datorită utilizării de curent alternativ monofazat în case și birouri.
 
Un avantaj major al acestor motoare electrice trifazate este flexibilitatea sa de a împărți sarcina electrică în trei faze în casa. Acest lucru reduce sarcina pe o singură fază și, dacă utilizați trei aparate de aer condiționat pentru casa dvs.

Folosind motoare electrice trifazate puteți seta în așa fel încât fiecare aparat de aer condiționat să folosească propria sa fază. Acest lucru va reduce sarcina pe o fază a sursei de alimentare. Utilizarea de motoare electrice trifazate poate duce la economii de costuri. Adică un motor trifazat alternativ poate transfera mai multă energie electrică la un cost mai mic comparativ cu motoare electrice monofazate.

Majoritatea companiilor, firmele care au ateliere în hale de producție unde consumul de energie este mare, folosesc motoare electrice trifazate, deoarece duce la reducerea costului electricității pe termen lung, îmbunătățind în același timp eficiența alimentării cu energie electrică.
Acest lucru se datorează faptului că este mai ieftin să folosiți motoare electrice trifazate de curent alternativ pentru a transmite electricitatea într-o zonă mai mare.
De asemenea, sunt mai eficiente în transportul de energie electrică. Ca orice motor, și aceste modele de motoare electrice trifazate au câteva dezavantaje.

Dezavantajele unor motoare electrice trifazate vs motoare electrice monofazate de curent alternativ

Motoare electrice trifazate sunt foarte utilizate, dar principalul dezavantaj al acestor motoare electrice trifazate de curent alternativ este că, în cazul în care un transformator eșuează, acesta va duce la o oprire completă a întregului sistem.
De asemenea, costul reparației pentru motoare electrice trifazate este ridicat în comparație cu motoare electrice monofazate.
Dacă aveți întrebări cu privire la motoarele de curent alternativ trifazate și monofazate, inclusiv modul în care funcționează, specialiștii în motoare de la aLL industriaL Fv vă vor furniza toate informațiile.
Puteți trimite întrebările sau comentariile dvs. folosind formularul de contact din site, unde aveți posibilitatea să puneți toate întrebările la neînțelegerii funcționalităților pentru a alege fie motoare electrice trifazate, fie motoare electrice monofazate, iar alegerea va depinde de puterea necesară.
Veți primi răspunsuri specializate de la persoane calificate. Motoarele electrice ne permit să obținem energie mecanică în cel mai simplu și mai eficient mod.

Motoarele electrice monofazate sunt mașini rotative alimentate electric care poate transforma energia electrică în energie mecanică. Motoare electrice monofazate funcționează utilizând o sursă de alimentare monofazată. Acestea conțin două tipuri de cabluri: fierbinte și neutru.

Puterea lor poate ajunge la 3Kw și tensiunile de alimentare variază la unison. Au doar o singură tensiune alternativă. Circuitul funcționează cu două fire și curentul care le traversează este întotdeauna același.
În majoritatea cazurilor, acestea sunt motoare mici cu un cuplu limitat. Cu toate acestea, există motoare electrice monofazate cu o putere de până la 10 CP care pot funcționa cu conexiuni de până la 440V.
Ele nu generează un câmp magnetic rotativ; pot genera doar un câmp alternativ, ceea ce înseamnă că au nevoie de un condensator pentru pornire. Sunt ușor de reparat și întreținut, precum și accesibile.

Acest tip de motor este utilizat în case, birouri, magazine și mici companii neindustriale.

Pentru a opri automat un motor folosiți motoare electrice cu frana

  Motoare electrice cu frana sunt folosite atunci când aveți nevoie de un motor pentru a fi oprit și nu îl puteți lăsa să se oprească în mod natural. Deși există mai multe tipuri diferite de frâne cu motor, există anumite lucruri pe care toate le au în comun.
  În primul rând este scopul lor: motoare electrice cu frana sunt responsabile de oprirea unui motor electric sau de menținerea sarcinii sale antrenate. Motoare electrice cu frana realizează acest lucru utilizând frecarea între suprafețele de împerechere pentru a genera cuplul de oprire necesar. Acestea sunt utilizate atunci când oprirea trebuie să aibă loc într-o perioadă limitată de timp, spre deosebire de o oprire treptată realizată prin simpla oprire a unui motor electric.

  Motoare electrice cu frana sunt fabricate prin folosirea unui motor care utilizează un motor de curent alternativ care funcționează în caz de lipsă de curent care determină blocarea motorului și a celorlalte dispozitive conectate la acesta. Motoare electrice cu frana oferă o precizie ridicată a opririi în cazul întreruperii voluntare a curentului; acordă și o marjă de siguranță ridicată în cazul unei întreruperii nedorite. Astfel, presiunea de frânare se realizează rapid de la unul sau mai multe arcuri odată ce electromagnetul își oprește acțiunea.
  Motoare electrice cu frana este echipat cu o frână cu arcuri electromagnetice, funcționează cu un curent alternativ, iar frâna cu disc are o suprafață de frânare dublată. Puteți trimite întrebări despre orice tip de motor de la aLL industriaL. Pentru că orice motor are caracteristici diferite, iar experiența noastră în componente ne recomandă ca un partener de încredere.