lagare

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Gama completa de rulmenti oscilanti in carcasa lagare UCP.Rulment os..
Lagar UCPA.Gama completa de rulmenti oscilanti in carcasa lagare UCPA...
Lagar UCF.Gama completa de rulmenti oscilanti in carcasa lagare UCF.Ru..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Gama completa de lagare, rulmenti oscilanti in carcasa UCP, UCF, UCPA, UCF, UCFL sau UCT.

Carcasa cu rulment oscilant UCP, UCF, UCPA, UCF, UCFL, UCT.

Rulmenti oscilanti in carcasa, Lagare UCPA.

Rulment oscilant in carcasa UCPA e cel mai popular design de carcasă pentru rulmenții montați. Dispunând de o carcasă dintr-o singură piesă din fontă, acestea sunt proiectate pentru a susține sarcinile îndreptate în principal prin bază. Cele două găuri ale șuruburilor sunt fante pentru reglare în timpul montării. Aceste lagare UCPA sunt pre-lubrifiate și proiectate pentru a aluneca pe arbore. Tip de șurub de fixare fixat pe arbore cu ajutorul șuruburilor de fixare pregătite în inelul interior larg. Etanșări duale de contact de tip greu, slingere din plăci de oțel pe laterale pentru excluderea prafului. Blocul de pernă este livrat cu un racord de grăsime pentru relubrificare. Designul carcasei bazei cu filet este optimizat pentru sarcini radiale care acționează în direcția bazei sau a suprafeței de sprijin. Aceste lagare UCPA au o lățime îngustă pentru zone înguste și pot fi echipate cu șuruburi din partea de jos a bazei.

Rulment oscilant in carcasa, Lagar UCF

Rulmenti oscilanti in carcasa UCF cu flanșă pătrată sunt cele mai utilizate unități de tip flanșă și pot fi montate pe pereții laterali a mașinilor folosind patru șuruburi. Cu o carcasă din fontă dintr-o singură piesă, construcția din jurul rulmentului oscilant UCF este simplă și ușor de montat. Aceste lagare UCF cu prindere in 4 puncte sunt pre-lubrifiate și proiectate pentru a aluneca pe arbore. Tip de șurub de fixare fixat pe arbore cu ajutorul șuruburilor de fixare pregătite în inelul interior larg. Etanșări duale de contact de tip greu, slingere din plăci de oțel pe laterale pentru excluderea prafului. Unitatea este livrată cu un racord de grăsime pentru relubrificare.

Lagare UCP

Rulment oscilant in carcasa UCP sunt cel mai popular design de carcasă pentru rulmenții montați, dar si cel mai mult utilizari. Dispunând de o carcasă dintr-o singură piesă din fontă, aceste lagare UCP sunt proiectate pentru a susține sarcinile îndreptate în principal prin bază. Cele două găuri ale șuruburilor sunt fante pentru reglare în timpul montării. Unitățile sunt pre-lubrifiate și proiectate pentru a aluneca pe arbore. Tip de șurub de fixare fixat pe arbore cu ajutorul șuruburilor de fixare pregătite în inelul interior larg. Etanșări duale de contact de tip greu, slingere din plăci de oțel pe laterale pentru excluderea prafului. Blocul de pernă este livrat cu un racord de grăsime pentru relubrificare.

Lagare UCFL

Rulment oscilant in carcasa UCFL cu flanșă ovală, au flanșe ovale care pot fi instalate cu ușurință pe o mașină cu două șuruburi. Acest tip de lagar UCFL cu prindere in 2 puncte este adecvat acolo unde spațiul de montare este limitat sau unde este necesar să se minimizeze distanța dintre arbori. Dispunând de o carcasă din fontă dintr-o singură bucată, distanța dintre găurile șuruburilor de tip flanșă ovală este, în general, egală cu distanța dintre găurile șurubului poziția diagonală a tipului de flanșă pătrată. Etanșări duale de contact de tip greu, slingere din plăci de oțel pe laterale pentru excluderea prafului. Tip de șurub de fixare fixat pe arbore cu ajutorul șuruburilor de fixare pregătite în inelul interior larg. Unitatea este livrată cu un racord de grăsime pentru relubrificare.

Lagare UCT

Rulment oscilant in carcasa UCFL utilizati în mod obișnuit împreună cu un cadru pentru curea pentru tensionarea arborelui în aplicații de transport, ascensor și transmisie de putere. Aceste lagare UCT au o carcasă dintr-o singură bucată din fontă. Etanșări duale de contact de tip greu, slingere din plăci de oțel pe laterale pentru excluderea prafului. Cadrul unității folosește montare superioară sau laterală pentru a se fixa pe arbore. Tip de șurub de fixare fixat pe arbore cu ajutorul șuruburilor de fixare pregătite în inelul interior larg. Slotul larg pentru ghidajul cadrului este standard. Livrat cu un racord de grăsime pentru relubrificare.