Curele de transmisie

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Curea trapezoidala SPAGama completa de Curele trapezoidale inguste SPA..
Curea trapezoidala SPBGama completa de curele de transmisie, printre care s..
Curea trapezoidala SPCGama completa de Curele trapezoidale inguste SPC..
Curea trapezoidala SPZGama completa de Curele trapezoidale inguste SPZ..
Curea trapezoidala dintataGama completa de Curele trapezoidale dintate..
Gama completa de Curele de transmisie trapezoidale clasice A-B-Z-C.Cur..
Gama completa de Curele dintate HTD.Curea dintata HTD 3M-5M-..
Gama completa de Curele dintate din poliuretan T-AT.Curea dintata din ..
Gama completa de Curele dintate din poliuretan metru liniar XL-L-..
Gama completa de Curele late tip HF.Curea lata HF 075 grosime 0.5mm.Cu..
Gama completa de Curele canelate poli V tip PJ-PL-PK.Curea canelata po..
Gama completa de Curele trapezoidale multiple inguste 3v-5v-8v-SPA-SPB..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Curea de transmisie

Gama completa de curele de transmisie.

Curea de transmisie SPA-SPB-SPZ-XPZ-XPB-XPC-A-B-Z-C. Curele dintate HTD, curea dintata din poliuretan T-AT, curele canelate PJ-PL-PK, curea dintata din poliuretan metru liniar XL-L-H-XH-5M-8M-14M sau alte tipuri de curele de transmisie.

Curele de transmisie

Te asteptam in magazinul nostru online cu mai multe tipuri de curele de transmisie pe care sa le alegi in functie de cerintele sistemului in care vor fi utilizate. Transmisia care foloseste astfel de curele mai poarta si denumirea de transmisie mecanica si este cea care transfera miscarea de rotatie si sarcina, pe care le preia de la rotile aflate in miscare, la rotile care sunt conduse si care pot sa fie individuale sau care pot sa functioneze in grup. Curelele de transmisie transmit miscarea prin alunecare, daca sunt folosite modelele late sau cele trapezoidale, dar pot exista si sisteme in care se folosesc curele care nu aluneca si care de obicei sunt dintate.

Curele de transmisie – utilitate si functionare

Rolul unei curele de transmisie este, asa cum spune si numele sau, de a transmite miscarea prin alunecare sau prin angrenare. Sarcina poate sa fie de asemenea transmisa cu ajutorul unei curele si prin frecare intre curea si roata. Totul depinde in final de sistem si de cerintele acestuia. Impreuna cu rolele de transmisie, numite si fulii, curelele sunt cele care formeaza sistemul de transmisie.

Exista sisteme de transmise care functioneaza cu o curea prin alunecare si acestea au mai multe avantaje. Aceste sisteme se intretin cel mai usor si in plus, functioneaza silentios, un aspect foarte important mai ales intr-un mediu de lucru in care zgomotul poate afecta productivitatea angajatilor. Aceste curele nu necesita foarte mare precizie la instalare. Totodata, costurile pentru a obtine astfel de curele de transmise sunt mai mici comparativ cu pretul de productie pentru curelele care functioneaza prin angrenare.

Promotii la curele de transmisie online

In magazinul nostru poti gasi promotii la curele de transmisie pentru o gama variata de produse. Cumparand o curea de transmisie cu discount vei putea sa te incadrezi in bugetul alocat fara sa renunti la calitatea produselor. Iti recomandam sa alegi de fiecare data curele de transmisie care sa iti ofere cel mai bun raport intre pret si calitate si nu cel mai mic pret. In functie de calitatea curelei de transmisie pe care o utilizezi, pretul acesteia se va amortiza rapid si vei putea folosi sistemul pentru mult timp fara sa intervii asupra lui. Iti recomandam sa tii cont de indicatiile producatorului cu privire la schimbarea transmisiei, indiferent de locul sau modul in care aceasta este folosita, pentru ca ruperea curelei de transmisie poate determina probleme majore cu alte componente aflate pe traiectoria ei. Curelele de transmisie se misca de obicei la viteze mari, iar ruperea curelei poate pune in pericol toate celelalte componente care sunt lovite de aceasta.

Asistenta tehnica gratuita pentru curele de transmisie

Atunci cand nu stii ce curea de transmisie poti alege, recomandarea noastra este sa ne contactezi utilizand informatiile de pe site, pentru a veni in ajutorul tau cu serviciul de asistenta tehnica gratuita. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si iti vom furniza toate informatiile de care ai nevoie, identificand toate curelele de transmisie care se potrivesc solicitarii tale.