Cuplaje elastice

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Cuplaj elastic cu gheare HRC Gama completa de cuplaje elastice cu ..
Element elastic HRCGama completa pentru elemente intermediare din cauc..
Cuplaj elastic cu gheare HRC Gama de cuplaje elastice cu gheare HRC cu ..
Cuplaj elastic cu gheare HRC cu fixare pe exterior Gama completa de..
Bucsa conica Gama completa de bucse conice (bucse elastice) p..
Cuplaj elastic cu bolturi RB aLLindustriaL FV SRL oferă o gama completa..
Gama completa de bolturi pentru cuplaj elastic RB.Cuplajul nostru cu boltur..
Cuplaj dintat cu manson din poliamida Gama completa de cuplaje dintate ..
Manson din poliamida pentru cuplaj dintatGama completa pentru manson poliam..
Cuplaj cardanicGama completa de cuplaje cardanice S.Articulatie cardanica ..
Gama completa de cuplaje cardanice extensibile duble S.Cuplaj cardanic exte..
Cuplaj cardanicGama completa de cuplaje cardanice tip G-GB.Solicita of..
Gama completa de cuplaje cardanice duble GD-GBD.Cuplaj cardanic cu art..
Cuplaj cardanic extensibilGama completa de Cuplaje cardanice extensibi..
Cuplaj cardanic extensibilGama completa de Cuplaje cardanice GA-GBA.Cu..
Gama completa de Burduf protectie cuplaj cardanic.Acesta are rol de pr..
Cuplaje cu burduf (cu arc) KB1Cuplaje cu arc | Cuplaj cu burduf (cu arc) KB..
Gama completa pentru modelul de cuplaj cu burduf (cu arc) KB1P.KB1PVersiune..
Cuplaj cu burduf (cu arc) KB2P Versiunea axială cu butuc de prindere axi..
Cuplaj cu arc | Cuplaj cu burduf (cu arc) KB3 Cuplaje elastice cu burduf..
Cuplaj cu burduf (cu arc) KB4 Gama completa pentru modelul cuplaj cu bur..
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)

Cuplaj elastic

Gama completa de cuplaje elastice.

Cuplaj elastic cu gheare HRC  Cuplaj elastic cu bolturi RB  Cuplaj cardanic  Cuplaj cu arc  Cuplaj dintat cu manson poliamida.

SC aLL industriaL Fv SRL furnizorul dumneavoastra pentru piese de schimb industriale, poate furniza gama completa de cuplaje elastice, cu bolturi, cardanice, cuplaj cu manson din poliamida, cuplaj cu arc e.t.c.

Cuplajele sunt des intalnite la cuplarea unui motor electric si pompa, a unui reductor cu pompa, sisteme transportoare actionate sau diferite aplicatii unde este necesara cuplarea a doi sau mai multi arbori.

Verificati in categorie tipul de cuplaj si catalogul pentru a identifica dimensiunile necesare si alezajele la care se poate furniza.

Cuplaje elastice: cuplaj elastic cu gheare HRC, cuplaj elastic cu bolturi RB, cuplaj dintat cu manson de poliamida, cuplaj cardanic, bucsa conica sau cuplaje cu burduf (cu arc), solicita oferta de pret!

Cuplaje elastice, cuplaj elastic este din fonta sau din aluminiu, in functie de tip.

In functie de categorie, putem gasi catalogul pentru cuplajul elastic dorit in categoria de produs.

Cuplajele elastice cu gheare sau cuplajele elastice cu bolturi sunt formate din 2 semicuple si un element elastic intermediar, ce ajuta la cuplarea produsului.

Cuplaj elastic din stoc la pret avantajos.

Cuplajul elastic cu gheare HRC poate avea alezaj neprelucrat (necesita prelucrarea alezajului standard la nevoile clientului).

Cuplaj elastic cu gheare HRCi poate avea alezaj gata prelucrat pentru bucsa conica. Aici putem avea fixarea pe interiorul gata prelucrat la dimensiunea bucsii aferente.

In functie de tipul de cuplaj cu gheare ales, putem adauga bucsa conica, cu diametrul axului necesar.

In funcatie de tipul de cuplaj elastic cu gheare avem tipul de bucsa aferent (verifica catalog bucsa conica).

Bucsa conica se fixeaza cu doua suruburi pe partea de interior sau pe partea de exterior a cuplajului elastic.

Un Cuplaj elastic cu bolturi RB, este un cuplaj de pentru forte mari. Cuplajul cu bolturi este format din 2 semicuple si bolturile acoperite in cauciuc.

Cuplaj dintat cu manson din poliamida este folosit adesea la forte mai mici. Cuplajul cu manson din poliamida este format din 2 semicuple din fonta si un element intermediar din polimida.

Cuplaje elastice

Te asteptam in magazinul nostru online cu o gama completa de cuplaje elastice pe care le poti utiliza pentru diverse proiecte, alegand modelul potrivit. Este important ca inainte de a selecta unul dintre produsele noastre, sa te documentezi cu privire la particularitatile proiectului pe care il implementezi sau ale sistemului in care cuplajul va fi montat, astfel incat la final, sa alegi produsul potrivit. Toate cuplajele elastice din magazinul nostru online sunt produse de companii renumite pe aceasta nisa, din materiale de calitate si asigura o rezistenta buna pe termen lung.

Cuplaje elastice la promotie online

Pentru ca stim ca pretul joaca un rol important in alegerea elementelor componente ale unui sistem, indiferent de natura lui, te asteptam cu cuplaje elastice cu discount, pe care le poti cumpara la reducere periodic din magazinul nostru online. Sustinem investitiile responsabile si de aceea iti punem la dispozitie produse cu cel mai bun raport intre pret si calitate. Chiar daca investitia initiala poate parea mai mare, datorita rezistentei cuplajelor elastice si datorita modului optim de functionare, acestea vor amortiza costul inca din primele luni de utilizare. De asemenea, alegand cuplaje de buna calitate, acestea nu vor pune in pericol buna functionare a sistemului in general si nu vor afecta alte componente ale acestuia.

Mai multe tipuri de cuplaje elastice disponibile in magazinul nostru online

Pe rafturile noastre virtuale poti gasi mai multe tipuri de cuplaje elastice, din care sa le alegi pe cele mai potrivite pentru proiectul tau. Cuplajele elastice cu gheare sau cele cu manson de poliamida se folosesc pentru anumite aplicatii, in timp ce cuplajele cu arc sunt utilizate in sisteme in care este nevoie de un cuplaj puternic, care sa reziste unui nivel ridicat de stres. Cuplajul cu bolturi RB spre exemplu este utilizat pentru forte extrem de mari. Un astfel de cuplaj este alcatuit din 2 semicuple si are bolturile acoperite cu o masa de cauciuc.

un Cuplaj cu manson de poliamida se foloseste in general in proiectele in care este nevoie de forte mici. Un astfel de cuplaj este alcatuit din 2 semicuple de fonta si dintr-un element intermediar realizat din poliamida. Avand in vedere toate aceste detalii, se va alege cuplajul elastic potrivit cerintelor sistemului. Un cuplaj HRC poate avea un alezaj neprelucrat, care poate fi modificat in functie de nevoile pe care le ai, dar poate veni si cu alezajul gata prelucrat, astfel incat sa se potriveasca pe bucsa conica.

Asistenta tehnica gratuita pentru cuplaje electrice

Pentru ca in magazinul nostru online poti gasi mai multe tipuri de cuplaje elastice, cu proprietati si functii diferite, echipa noastra iti ofera asistenta tehnica gratuita astfel incat sa poti obtine produsele de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici informatiile pe care ti le solicitam astfel incat sa putem identifica impreuna un cuplaj elastic potrivit. Avem o vasta experienta in acest domeniu si stim exact ce sa iti recomandam pentru a fi siguri ca un cuplaj elastic cumparat de la noi va functiona in parametri optimi.