Convertizoare de frecventa

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Model de convertizor de frecventa IE5 alimentare monofazata, iesire trifaza..
Gama completa de convertizoare de frecventa IG5A alimentare trifazata.Conve..
Convertizor de frecventa monofazat M100 Gama completa de Convertizoare ..
Convertizor de frecventa Gama completa de convertizoare de frecventa IS7..
Gama completa pentru modelul de Convertizor de frecventa S100...
Gama completa de Convertizoare de frecventa G100 de la LS.Convert..
Gama completa de convertizoare de frecventa IC5.Convertizor de frecventa IC..
Gama completa de convertizoare de frecventa IP5A.Convertizor de frecventa I..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Convertizor de frecventa

Gama completa de convertizoare de frecventa monofazate sau trifazate.

Datorita reglementarilor legislative si preturilor aferente energiei electrice, companiile trebuie sa gaseasca cele mai inovative metode pentru a diminua in mod eficient consumul de energie si pentru a obtine costuri reduse. Pentru a veni in ajutorul tau cu cele mai bune produse, iti oferim convertizoare de frecventa la cele mai avantajoase preturi, astfel incat sa poti obtine cele mai mici costuri al energie si o buna functionare a sistemelor pe termen lung.

Convertizor de frecventa monofazat sau trifazat, invertor alimentare trifazata sau monofazata

Prin convertizoare de frecventa se inteleg acum cele mai bune solutii care te ajuta sa economiesti current, astfel incat sa reglezi eficient turatiile motoarelor din diverse instalatii. Principiul de functionare al acestor convertizoare de frecventa nu s-a schimbat prea mult in timp, insa modul in care arata si se integreaza in sisteme variaza cu mult, pentru ca aceste convertizoare s-au adaptat astfel incat sa poata fi integrate in diverse aplicatii. Primul convertizor de frecventa era cu comanda analogica, dar din necesitatea de a avea control automat, aceste convertizoare s-au transformat.

Prin convertizoare de frecventa specialistii definesc acele sisteme electroncie care controleaza viteza si o comanda astfel incat sa determine rotatia optima a unui motor de curent alternativ, prin modificarea valorilor fecventei si tensiunii de alimentare. Frecventa tensiunii de alimentare va fi astfel proportionala cu cea de roatie a motorului. Un exemplu in acest sens este un proces in care motorul nu trebuie neaparat sa functioneze la turatia sa nominala. In acest caz, se va integra in sistem un convertizor de frecventa care sa poata micsora in mod controlat frecventa de la tensiunea de alimentare, cu scopul de a face ca turatia sa fie potrivita pentru ca motorul sa functioneze cu consum de energie si sa nu se tureze mai mult decat este necesar.

Promotie invertor de frecventa trifazat disponibil online

Pentru ca pretul este unul dintre cei mai importanti factori de decizie, te asteptam pe rafturile noastre virtuale cu convertizoare de frecventa de cea mai buna calitate la preturi reduse. Cumparand convertizoare de frecventa trifazate cu discount, de la cei mai importanti producatori, iti va fi mult mai usor sa obtii produse de foarte buna calitate, pe care sa le folosesti mult timp fara sa iti puna in pericol sistemele in care le incluzi. Convertizoarele de buna calitate vor ramane functionale pentru o perioada indelungata de timp si cea mai importanta veste este ca nu vor influenta in mod negativ modul in care aplicatia isi desfasoara activitatea.

Asistenta tehnica gratuita pentru convertizoare de frecventa

Un convertizor de frecventa trebuie ales in functie de proprietatile aplicatiei si a motorului electric utilizat. Acesta este motivul pentru care, atunci cand nu poti identifica tipul de convertizor de care ai nevoie, te asteptam cu asistenta tehnica gratuita astfel incat sa nu alegi un produs gresit. Echipa noastra va selecta din magazinul online doar produsele care ti se potrivesc, pe baza informatiilor solicitate in timpul discutiei cu unul dintre specialistii nostri. In cazul in care componenta pe care o cauti nu se regaseste in magazinul nostru, iti vom oferi cele mai bune solutii alternative pentru orice tip convertizor de frecventa trifazat sau monofazat.