Benzi transportoare

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Gama completa de Benzi transportoare metalice VICO-MB din inox sau otel. ..
Gama completa de benzi transportoare metalice VICO-TR.Banda transportoare m..
Gama completa de Benzi transportoare metalice VICO-MC. Banda metalica ..
Gma completa de Benzi transportoare metalice VICO-RC. Banda transporto..
Gama completa de benzi transportoare metalice VICO-CD din inox. Din ce e..
Banda transportoare pvc sau poliuretan disponibilitate si pret Benzi t..
Gama completa de benzi transportoare modulare.Descoperiți marea noastră var..
Lanturi transportoare din plastic sau inox.Intra in catalogul atasat si des..
Picior oscilant de nivelGama completa de picioare oscilante de nivel din ot..
Sistem transportor cu role gravitationale Gama completa de sisteme ..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Gama completa de benzi transportoare metalice, din pvc sau din cauciuc.

Tipuri de benzi transportoare: benzi transportoare metalice, benzi transportoare pvc, benzi transportoare modulare, lanturi transportoare.

Benzile transportoare drepte sunt utilizate în echipamente de procesare liniare. Aceste benzi transportoare sunt utilizate în multe sectoare diferite datorită gamei largi de geometrii și materiale, selectate ținând cont de procesul implicat.

Folosind programe de calcul validate de mulți ani de experiență, aLLindustriaL Fv își poate ajuta clienții să aleagă tipul corect de banda transportoare și material în funcție de condițiile de funcționare și forma, dimensiunea și greutatea produselor care urmează să fie transportate.

Benzi transportoare: Banda transportoare metalica (VICO-MB-TR-MC-RC-CD) banda transportoare pvc,lant transportor din plastic sau inox, benzi modulare solicita oferta de pret!

Caracteristici benzi transportoare.

Banda transportoare metalica pentru temperaturi ridicate e formata din spirale de sârmă și biele. Geometriile ochiurilor lor și aliajele speciale utilizate le fac potrivite pentru aplicații la temperaturi cuprinse între aproximativ 600°C și 1150°C.

Aceste benzi metalice sunt în general instalate în cuptoare continue pentru tratamente termice (întărire, normalizare, carbonitrurare, soluție de tratament termic) și pentru sinterizare și lipire.

Benzi transportoare metalice fabricate pentru alte procese industriale sunt realizate fie din fire metalice, fie din fire plate pentru aplicații care, în funcție de tipul benzii transportoare și de material, pot atinge o temperatură de 600°C.

Acest grup de produse include o gamă largă de benzi transportoare: benzi transportoare realizate din spirale de sârmă și tije de legătură, din benzi metalice plate, din legături de sârmă conectate cu ajutorul tijelor, din fire de oțel cu rezistență mare la tracțiune și benzi transportoare pentru lamele. Acestea sunt utilizate în mai multe procese industriale diferite.

Benzile transportoare sunt realizare din fire metalice sau fire platesi garanteaza transportul optim al produselor in multe procese industriale diferite, inclusiv cele cu conditii de operare extrem de critice si temperaturi intre 150 grade Celsius si +1150 grade Celsius.

Benzile transportoare sunt utilizare in numeroase sectoare indutriala cum ar fi prelucrarea metalelor sau industria alimentara.In functie de conditiile de functionar, caracteristicile, dimensiunea si greutatea produselor transportate, echipa aLL industriaL Fv poate ajuta clientii sa aleaga cea mai buna si mai potrivita banda transportoare.

Pentru benzile metalice echipate cu lanturi pe margini sau realizate din sarma metalica plana pot fi furnizate si pinioane.

Benzi transportoare metalice, banda metalica ppvc sau poliuretan

In magazinul nostru poti cumpara o gama variata de benzi transportoare pe care sa le selectezi in functie de modul in care urmeaza sa folosesti sistemul de transport si de greutatea produselor pe care acesta trebuie sa le deplaseze. Toate benzile transportoare din magazinul nostru online sunt obtinute in colaborare cu producatori importanti de pe aceasta piata, astfel incat sa poti obtine un raport optim intre pret si calitate.

Tipuri de benzi transportoare si utilizarea acestora

Exista mai multe tipuri de benzi transportoare, cu utilizari diferite, iar noi iti explicam care sunt cele mai importante dintre ele si cum se folosesc. Benzile transportoare drepte sunt unele dintre cele mai des utilizate in echipamentele pentru procesare liniara. Astfel de benzi transportoare sunt folosite in numeroase sectoare, avand o gama larga de forme si fiind obtinute din materiale diferite, care sunt selectate pe baza procesului in care banda este folosita.

Benzile transportoare metalice sunt utilizate la temperaturi ridicate si sunt formate din spirale si biele specifice. Geometria pe care o au ochiurile si aliajele speciale din care acestea sunt facute, fac ca aceste benzi sa fie potrivite pentru mai multe aplicatii cu temperaturi variate. Benzile metalice sunt de obicei montate in cuptoare continue sau pentru tratamente termice, precum si pentru sintetizare si pentru lipire.

Benzile transportoare din metal care sunt produse pentru alte tipuri de procese, au la baza de obicei fire metalice si fire plate, fiind utilizate pentru transportul materialelor in medii in care temperatura poate sa ajunga pana la maxim 600 de grade.

Benzile transportoare metalice pot fi confectionate si din alte materiale, cu utilizari variate – asa cum sunt cele din spirale metalice care vin cu anumite tije de legatura specifice sau benzile care sunt plate si care se conecteaza cu ajutorul tijelor.

Benzile transportoare sunt folosite in mai multe sectoare importante precum prelucrarea anumitor materiale sau industria si productia alimentelor. Tinand cont de conditiile in care acestea trebuie sa functioneze, benzile pot avea mai multe caracteristici pe baza greutatii sau dimensiunii produselor de transportat.

Benzi transportoare la promotie online

Benzile transportoare sunt disponibile la promotie online, astfel incat sa poti cumpara cele mai bune produse la un pret mult mai mic. Atunci cand alegi benzile transportoare, iti recomandam sa te bazezi pe echilibrul dintre pret si calitate si sa nu alegi anumite produse doar pentru ca sunt ieftine. Cumpara cele mai bune benzi transportoare si bucura-te de toate avantajele pe care acestea ti le ofera. Toate benzile din magazinul nostru online sunt confectionate de producatori renumiti de pe aceasta nisa, vin insotite de garantie si au fise tehnice care iti explica exact cum trebuie folosite.

Asistenta tehnica gratuita pentru benzi transportoare

Iti oferim asistenta tehnica gratuita pentru benzi transportoare, astfel incat sa poti alege din magazinul nostru online benzile potrivite proiectului tau. Contacteaza-ne utilizand informatiile de pe site si furnizeaza toate informatiile importante pe care le solicitam, astfel incat sa iti putem face recomandari potrivite, in functie de stocurile disponibile si de tipul de benzi de care ai nevoie.