Angrenaje

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Cremaliere standard montaj continuu la lungime 500mm, 1000mm, 2000mm sau 3..
Pinion cremaliera cu butucGama completa de pinione pentru cremaliere cu but..
Pinion cremaliera cu butuc dantura calitaGama completa de Pinioane cre..
Pinion cremaliera fara butucGama completa de pinioane cilindrice pentru cre..
Gama completa de roti si grupuri conice A cu dinti drepti, transmisie la 9..
Grup conic B Gama completa de grupuri conice B cu dinti drepti. Angre..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Gama completa de angrenaje cilindrice sau conice

Cremaliera  Pinioane pentru cremaliere Roti dintate cilindrice Roti dintate conice Grupuri conice .

Angrenaje cu roti dintate sau roti dintate conice solicita oferta de pret

Gama de angrenaje: cremaliera, pinion cremaliera cu butuc, pinion cremaliera cu butuc dantura calita, pinion cremaliera fara butuc, grup conic A/B.

Angrenaje pentru diverse aplicatii, obtinute din materiale de calitate premium si testate de producatori inainte de a fi oferite clientului final.

O transmisie de viteza transferă puterea între două sau mai multe roți dințate care se cuplează direct între ele. Rotirea primei roți forțează cealaltă roată să se întoarcă prin ancorarea dinților. Sistemul de transmisie, angrenajul, este un principiu de bază care a fost utilizat de secole și optimizat în timp.

Cumpara angrenaje conice la pret avantajos!

Grupuri conice de diferite diametre afectează viteza de rotație în cadrul acționării și provoacă fie accelerație, fie decelerare. Un sistem de transmisie poate fi, de asemenea, utilizat pentru a schimba direcția unei surse de alimentare.

Solicita oferta pentru angrenaj cilindric sau conic cu dinti drepti 

În funcție de poziția și funcția lor în cadrul unui sistem de angrenaje, acestea sunt cunoscute sub numele de roți dințate cilindrice sau pinioane cremaliera. Sunt posibile diferite versiuni, de exemplu, roata dintata cu dantura dreapta, cu sau fără butuc, ca angrenaj conic (angrenaj conic spiralat) sau ca suport.

Un angrenaj poate fi folosit și în combinație cu o componentă care nu se rotește, cunoscută sub numele de cremaliera. Cu acest tip de acționare este posibilă deplasarea cremalierei sau a angrenajului într-o direcție longitudinală și, de obicei, această mișcare înainte și înapoi este pentru a modifica viteza, cuplul și/sau direcția unei surse de alimentare.

In plus, angrenajele moderne sunt disponibile in mai multe variante, pot fi personalizate si sunt realizate cu mare precizie. Acestea sunt concepute sa reziste in timp si sa functioneze perfect in orice aplicatie industriala si nu numai. Tehnologia din ziua de astazi permite fabricarea unui numar mare de produse, inclusiv angrenaje elicoidale de precizie, roti dintate, conice si melcate, pinioane cremaliere, grupuri conice si multe altele.